Dohra včerejšího Moravce: Sypou se posměšná vyjádření

19.09.2016 8:52

Ke včerejšímu vystoupení poslance Martina Komárka (ANO) v Otázkách Václava Moravce se na sociálních sítích vyjádřila advokátka Miroslava Hustáková a bývalá poslankyně ODS Kateřina Dostálová, která se ve Sněmovně zabývala mediální problematikou.

Dohra včerejšího Moravce: Sypou se posměšná vyjádření
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

Podle Hustákové se poslanec Komárek, který je předsedou volebního výboru, jenž má na starosti mediální problematiku, v OVM veřejně znemožnil. Podle Hustákové totiž prokázal, že „totálně nezná základní legislativu České televize“. „A já pořád, proč mu dali na starosti výbor, co má na starosti vybírat kandidáty do rady ČT. Už zvažuji, že se přihlásím jako kandidátka na ředitelku Temelína. Nic netuším o jaderné energetice, tak bych velkým hochům nemusela vadit,“ napsala Hustáková.

Anketa

Má předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker vaši podporu?

2%
98%
hlasovalo: 7495 lidí

Poukázala na to, že další poslankyně za ANO Jana Lorencová jako bývalá pracovnice ČT a čestný člověk není ani členem volebního výboru. „Proč, se tedy ani neptám...,“ dodala.

Z pořadu: Čtěte ZDE

„Martin Ti to, Andreji, teda totálně podělal,“ napsala Dostálová ohledně Komárkova vystoupení v OVM. „Kluci, jak se brífujete do pořadů? Tam fakt nikomu koblihu do pusy nenarvete. Stát se předsedou volebního výboru pro nic a na nic je jedna věc. Ale ten diletantismus a neznalost základních pojmů a pravidel hry dle zákona byla omračující,“ posteskla si Dostálová. Dodala, že z Facebooku si ji vymazali dva pánové. „Jeden se jmenuje Jan Rejžek a druhý Martin Komárek. Dnes jsem naprosto pochopila proč,“ dodala Kateřina Dostálová.

Přisadil si i Jakub Janda. ,,Až se nás děti budou ptát, co s lidmi dělala oligarchizace za časů Babiše, budeme jim ukazovat případ Martina Komárka," uvedl.

Celé znění příspěvku Miroslavy Hustákové na jejím facebookovém profilu:

Poslanec Komárek předseda volebního výboru za ANO se v OVM veřejně znemožnil, kdy prokázal, že TOTÁLNĚ NEZNÁ ZÁKLADNÍ LEGISLATIVU ČESKÉ TELEVIZE, A já pořád proč mu dali na starosti výbor, co má na starosti vybírat kandidáty do rady ČT.

Už zvažuji, že se přihlásím jako kandidátka na ředitelku Temelínu. Nic netuším o jaderné energetice, tak bych velkým hochům nemusela vadit. Další poslankyně za ANO Jana Lorencová jako bývalá pracovnice ČT a čestný člověk není ani členem tohoto výboru. Proč se tedy ani neptám ...

Celé znění příspěvku Kateřiny Dostálové na jejím facebookovém profilu:

Po dnešním úspěchu Martina Komárka v debatě OVM musím konstatovat, že má Václav velmi lehkou a letmou hvězdičku.Velké překvapení. Debata na téma etický kodex a střet zájmů byla velmi výživná. Martin Ti to Andreji teda totálně podělal. Kluci, jak se brífujete do pořadů? Tam fakt nikomu koblihu do pusy nenarvete. Stát se předsedou Volebního výboru pro nic a na nic je jedna věc. Ale ten diletantismus a neznalost základních pojmů a pravidel hry dle zákona byla omračující. Gratuluji Martine, paní dceři k úspěšnému studiu, ale vypovídací hodnota nula.

Jsou dva pánové co si mě vymazali z FB. Jeden se jmenuje Jan Rejžek a druhý Martin Komárek. Dnes jsem naprosto pochopila proč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …