Doktor Hnízdil popovídal o Miloši Zemanovi. Co řekl, raději nedáme do titulku

24.09.2015 9:48

Prezident Miloš Zeman prý generuje obrovskou negaci a je tak nesmírně nebezpečný pro zdraví občanů, řekl v rozhovoru se známým režisérem Igorem Chaunem lékař celostní medicíny Jan Hnízdil. Na rozhovor, který se objevil na Youtube, upozornil server Echo24.

Doktor Hnízdil popovídal o Miloši Zemanovi. Co řekl, raději nedáme do titulku
Foto: facebook.com
Popisek: Rehabilitační lékař Jan Hnízdil

Ten upozornil, že Hnízdil je známý svými razantními výroky na adresu politiků. Politici podle něj generují negativní emoce, zlobu, nenávist a agresi jako epidemii, z čehož pak lidé onemocní.

Celý text je ZDE

Citlivým lidem se dělá z vystoupení některých čelních politiků fyzicky nevolno. Únava, závratě, bolesti žaludku – stůněme z toho. Chování našich politiků souvisí s našimi nemocemi,“ upozornil Hnízdil.

Ve zmíněném rozhovoru se Hnízdil vyjádřil také k osobě prezidenta Zemana. Lékař nejdříve předeslal, že své pacienty zásadně nediagnostikuje na dálku, ale vzápětí se o Zemanovi rozhovořil. „Pokud by byl mým pacientem, tak bych pro něj měl opravdu porozumění, pochopení a soucit. Protože ten člověk je těžce postižený, těžce zdevastovaný svým sebezničujícím životním stylem. Životospráva, alkohol, jídelníček, ale i chování. Skutečně generuje obrovskou negaci. Je nesmírně nebezpečný pro zdraví občanů,“ uvedl lékař.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…