Doktor Hnízdil vyzval Babiše, aby přišel k němu do ordinace. Je to prý potřeba

06.09.2018 9:10

Lékař Jan Hnízdil nevěří vlastním očím, když vidí, co všechno jsou politici v čase předvolebním ochotni slíbit. Jejich sliby považuje za natolik nesmyslné, že jim nabízí léčení. „Udělám politiky zdravější. Neblábolím. Prostě to zařídím,“ napsal doslova.

Doktor Hnízdil vyzval Babiše, aby přišel k němu do ordinace. Je to prý potřeba
Foto: Archiv JH
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil jako člen československé posádky při plavbě z Mallorky do chorvatského Zadaru

Doba předvolební kampaně je doba plná slibů. Politici slibují, co všechno nastaví tak, aby to bylo zadarmo, chlubí se, koho všeho mají v telefonním seznamu, nebo naznačují, že v komunálních volbách se hraje o kratší pracovní týden pro všechny. Lékař Jan Hnízdil se politiky nechal inspirovat a také přišel s jedním slibem. Na serveru Aktuálně,cz uveřejnil dopis, ve kterém se obrátil přímo na premiéra Andreje Babiše (ANO) a kandidáta ČSSD na primátora Jakuba Landovského.

Anketa

Věříte Andreji Babišovi, když říká, že nepřipustí příchod ani jednoho nelegálního migranta do ČR?

57%
hlasovalo: 15255 lidí

„Mám důvodné obavy o Vaše zdraví. Sliby, ke kterým se zavazujete v předvolební kampani nejsou splnitelné. Pokud je míníte vážně, mohly by být projevem vážné osobnostní poruchy nebo duševní nemoci. Současně se obávám, že by Vaše, zdravotním stavem ovlivněné sliby mohli brát vážně někteří intelektuálně oslabení voliči. V duchu Hippokratovy přísahy, v zájmu zdraví Vašeho i zdraví občanů naší republiky si Vám proto dovoluji nabídnout přednostní konzultaci v Hnízdě zdraví. Nikoliv ovšem zdarma. Hnízdo zdraví není Čapí hnízdo. Já (snad ještě) nejsem blázen. Myslím to upřímně,“ zdůraznil hnízdil.

Jeho nabídka prý platí i pro další politiky, kteří slibují voličům nesmysly. Prý by ji měli využít. Nabídka je časově omezená. Hnízdil zabouchne politikům dveře v první den senátních a komunálních voleb 5. října. „Pak sorry jako...“ napsal na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…