Doktor Macek o vystoupení z EU a vraždícím muslimovi

14.06.2016 14:04

Miroslav Macek se ve své pravidelné glose na webu Viditelný Macek tentokrát zabýval pamětí veřejnosti, současnou reorganizací policie, otřel se však i o útok na gay klub v Orlandu na Floridě. Jeho oku neunikly ani zprávy z Británie o průzkumech, které ukazují na vzestup podpory brexitu.

Doktor Macek o vystoupení z EU a vraždícím muslimovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Všimněte si, kterak zcela zapadla nedávná zpráva, že se před časem našly štěnice a kamera v kancelářích policistů, kteří vyšetřovali Čapí hnízdo,“ připomněl Macek ve světle současné kauzy kolem odchodu Roberta Šlachty a reorganizace policie. Na to už totiž média zcela zapomněla.

Andrej Babiš se však dostal i do hledáčku německého deníku Der Spiegel, podle kterého ovlivňoval Babišův Agrofert rozdělování evropských dotací. „Co si to ti Němci dovolují? Určitě nešlo o Agrofert, byli to jen nějací manažeři z jednoho jeho podniku. Copak může být podvodníkem estébák, kterému důvěřuje třetina českých voličů?“ komentoval Macek.

Celý text zde

Vzpomněl i na útok, který se odehrál v gay klubu na Floridě a při kterém zahynulo přinejmenším 49 osob. Jeho viníkem je „džihádista“. „A sluníčkářům začíná dilema, které muselo jednou přijít: kterou z těch dvou menšin budou agresivněji hájit?“

Z výsledků britských průzkumů, které poukazují na to, že převažuje podpora vystoupení z Evropské unie, by si však hlavu nedělal. „Je to stará metoda, jak mobilizovat tábor zastánců setrvání v EU, aby rozhodně přišli k referendu,“ konstatoval.

Výsledek britského referenda bude mít dalekosáhlé důsledky, ať již dopadne jakkoliv. Podle německého ministra financí Wolfganga Schäubleho však případné vystoupení z EU může znamenat, že se podobné myšlenky chopí i jiné členské země. „A uznejte, že to politikové nemohou dopustit, aby si lidé rozhodovali, jak chtějí!“ poznamenal Macek.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…