Doktor Macek se směje: Ten Fiala trochu připomíná bláhově snícího Dubčeka

06.10.2017 19:16

Bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek se na svém serveru Viditelný-Macek.cz rozepsal ve svých pravidelných glosách nad aktuálními tématy, která hýbou společnosti. Mimo jiné zmínil i referendum o nezávislosti v Katalánsku.

Doktor Macek se směje: Ten Fiala trochu připomíná bláhově snícího Dubčeka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Španělský ústavní soud zakázal schůzovat v pondělí katalánskému parlamentu. Správně, vždyť je to jen taková ‚žvanírna‘ zvolená nevzdělaným plebsem, to už přece věděl Vladimír Iljič, ba dokonce jeden náš velkostatkář. Parlamenty k ničemu nejsou, pokud tedy nemají pravomoci jen jako ten evropský přitakávací. Zatrhnout jim tipec třeba! A komu se to nebude líbit, do basy s ním, třeba za nenávistné projevy!“ poznamenal úvodem Macek.

Následně se zaměřil na ženy, které dostaly v posledních letech azyl ve Švédsku. Podle jeho slov jen menšina žen nastoupí do práce. „A to přesto, že pro uprchlíky jsou v této skandinávské zemi vytvářena státem dotovaná místa a placeny drahé rekvalifikační kurzy. Prý je to proti jejich tradicím,“ poznamenal Macek s dovětkem: „A pak, že je islám mizerné náboženství.“

Závěrem pak Macek sdílel hodnocení předsedy ODS. „Doufal jsem, že Petra Fialu to bláhové snění o reformách Evropské unie pustilo. Takhle šéf ODS tak trochu připomíná stejně bláhové snění Dubčeka o reformě socialismu. Je vidět, že ODS primárně cílí na voliče TOPky. Ostatně kníže taky na jednom z předvolebních billboardů říká, že se musí EU změnit, ovšem s dodatkem, že ‚s námi‘. Britům se nepodařilo změnit EU za desítky let a někdo tady může věřit tomu, že Čechům se to podaří?“ napsal.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

7:43 Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj před pár dny sdělil členům NATO, že Ukrajina potřebuje minimá…