Doktor Macek se zhrozil pokrytecké korektnosti. A sám přispěl vtipem o estébácích

05.12.2014 11:51

Pravidelnou páteční glosu věnuje bývalý politik ODS Miroslav Macek na svém webu viditelny-macek.cz hned dvěma událostem. Jednak tomu, že vedení policie odmítlo zveřejnit, kteří její zaměstnanci dříve pracovali pro StB. A také protestům polských diplomatů proti reklamě české pobočky nadnárodního mobilního operátora.

Doktor Macek se zhrozil pokrytecké korektnosti. A sám přispěl vtipem o estébácích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nejprve se Macek podivil tomu, že vedení republikové policie odmítlo zveřejnit, kteří její zaměstnanci dříve pracovali pro komunistickou státní bezpečnost. Špičky policie své rozhodnutí odůvodnily tím, že se jedná o citlivé osobní údaje. Macka tento verdikt udivil. „Agenti StB se rojí v kdejaké vysoké a veřejné státní funkci, takže jsem nabyl dojmu, že už nastal čas, kdy na to budou pyšní a začnou se tím chlubit,“ podotýká bývalý politik.

Celé znění páteční glosy Miroslava Macka najdete zde

Okomentoval také diplomatické protesty proti komediální reklamě společnosti T-Mobile. Její česká pobočka v reklamním spotu použila žánrovou figurku polského šmelináře. „Tak tomu říkám absolutní nedostatek smyslu pro humor, anebo úplné zblbnutí do jakési podivné korektnosti,“ posteskl si Macek.

 

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …