Doktor Macek se zle vysmál ODSákům, kteří poslušně zvedli ruku

16.07.2012 18:53

Miroslav Macek se opět pustil do komentování politické situace. V pondělí si ve své glose vzal na mušku mimo jiné poslance ODS, kterým spílá za to, že hlasují proti svému přesvědčení, jen aby se zavděčili své straně. Přitom prý porušují stanovy.

Doktor Macek se zle vysmál ODSákům, kteří poslušně zvedli ruku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Boris Šťastný

„Dnes ráno na klubu bylo prosazeno závazné hlasování o daňovém balíčku a dalších zákonech. Již několikrát jsem prezentoval, že s tím zásadně nesouhlasím a že tím ustupujeme zásadně od programových zásad ODS, ale jsem loajálním poslancem strany s dvacetiletou historií a respektuji rozhodnutí vedení. Názor vedení bohužel byl, že nic z těch Kalouskových zvěrstev nelze vyjmout. Mám jiný názor než vedení a jsem z celé situace velmi rozčarovaný,“ cituje Macek poslance ODS Borise Šťastného, který se těmito slovy snažil ospravedlnit svůj krok.

Jeho chování prý nerozumí. Podle doktora Macka měl Šťastný prostě odejít ze sněmovny a bouchnout za sebou dveřmi a nepodílet se na těch "daňových zvěrstvech". Poslancova odpovědnost se prý nemenší ani výše uvedeným výrokem.

Měli by být vyloučeni z ODS, vždyť porušují stanovy

"Nemohu se zbavit přesvědčení, že každý poslanec ODS, který hlasoval pro zvýšení (a nikoliv zrušení) totálně nemravné daně z převodu nemovitosti, by měl být vyloučen z ODS, neboť porušuje její stanovy," hlásá Macek na svém webu. A rád si prý poslechne argumenty poslanců, kterými se jej budou snažit přesvědčit, že občané mají být za svoje zločinné nákupy nemovitostí po právu trestáni. Rozhořčil se bývalý politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…