Doktor Macek si dělá legraci z Hillary Clintonové a Ukrajinců

24.08.2016 10:44

Ve svých dnešních glosách na webu Viditelny-macek.cz si bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek všiml například jedné zprávy z Ukrajiny, informace o mozku psů, výroku komentujícího současný stav veřejnoprávní televize a na závěr přidal jeden nekorektní vtip na adresu demokratické uchazečky o post prezidenta USA Hillary Clintonové.

Doktor Macek si dělá legraci z Hillary Clintonové a Ukrajinců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Macek si například všímá toho, že ukrajinská generální prokuratura stíhá dvě desítky ruských představitelů včetně ministra obrany Sergeje Šojgua a nejvyšších velitelů armády. Jsou podezřelí z útoků na národní bezpečnost Ukrajiny. Podle generálního prokurátora se chystají také obvinění prezidenta Vladimira Putina a premiéra Dmitrije Medvěděva. „Tak tyhle ukrajinské klauny nepřetrumfne ani Konvička!“ okomentoval celou věc Macek.

Celý text je ZDE

Zaujala jej také zpráva, podle které má pes oproti stejně velkému vlku až o 30 % menší hmotnost mozku. Snížení hmotnosti je prý zapříčiněno dlouhodobým soužitím s člověkem. Změna hmotnosti nastala v důsledku závislosti psa na člověku a zhoršování jeho samostatnosti.

„To vysvětluje, proč se socialisté všeho druhu snaží učinit občany co nejvíce závislé na přerozdělovacích mechanismech státu – zhoršováním jejich samostatnosti se silně zvyšuje pravděpodobnost, že je občané opět zvolí ke korytům. Jejich největším nebezpečím jsou pak samostatní, na státu nezávislí jedinci – ti jsou vždy první obětí socialistů (viz únor 1948 a další socialistická zvěrstva),“ napsal Macek.

Zaujal jej také povzdech jednoho ze zakládajících členů ODS Petra Štěpánka, který napsal: „Jak se liší dnešní Česká televize od socialistické Československé televize? Nijak. Stejná propaganda, stejné metody. V Událostech, komentářích řeší Konvičku, ale Konvičku si k tomu nepozvou. Nepřipomíná vám to něco?“

Na závěr přidal jeden nekorektní vtip: „V čem se liší Hillary a Monika? Obě rády otevírají ústa, ale Hillary u toho ječí.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…