Doktor Macek to spočítal Danu Landovi, Karlu Janečkovi i občanům

27.11.2012 11:47

I Miroslava Macka zaujala exhibice zpěváka Daniela Landy, během které se přeměnil v kejklíře Žita 44. Macka zaujalo zejména jeho deklarované spojenectví s protikorupčním aktivistou a propagátorem lidského dobra Karlem Janečkem. Podle bývalého místopředsedy ODS v nich český národ má takové mesiáše, jaké si zaslouží.

Doktor Macek to spočítal Danu Landovi, Karlu Janečkovi i občanům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek s manželkou Petrou

Anketa

Co soudíte o proměně Dana Landy?

hlasovalo: 4456 lidí

Miroslav Macek pokračuje v lapidárních glosách slavnostního předávání Českých slavíků. Zatímco v pondělí ocenil vítězství rebelantského písničkáře Tomáše Kluse veršem „jaký vkus, taký Klus“, nyní se pustil do nového projektu bronzového slavíka Daniela Landy.

Ten na pódium přišel jen proto, aby oznámil, že přestává být Danielem Landou a stává se „kouzelníkem Žito 44“. Nechce prý již zpívat, protože to k ničemu nevede, a tak raději bude kejklířem, který svými kejklemi bude podporovat „krále Karla“. Tím má být předseda Nadačního fondu proti korupci Karel Janeček.

Spojenectví svérázného zpěváka s miliardářem, propagujícím společenskou obrodu, je podle Macka zajímavým svědectvím o naší společnosti. „Jací občané, takový Mesiáš, chce se říci na okraj podivného spojenectví dobroděje Karla Janečka a zpěváka Daniela Landy (pardon, Žita 44) k „záchraně“ české společnosti,“ komentuje Macek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …