Doktor Macek vidí rudě: Skupina cizinců ubodá chlapa, který brání svou ženu. A co dělá ČT? Ptá se, kdy policisté zakročí proti ‚ultrapravici, která terorizuje město‘!

29.08.2018 15:27

Bývalý poslanec za ODS Miroslav Macek se na svém webu Viditelny-Macek.cz vyjádřil svými pravidelnými glosami k aktuálnímu dění.

Doktor Macek vidí rudě: Skupina cizinců ubodá chlapa, který brání svou ženu. A co dělá ČT? Ptá se, kdy policisté zakročí proti ‚ultrapravici, která terorizuje město‘!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Je to přece úplně jasné: Nepokoje v Saské Kamenici mají na svědomí tisíce neonacistů a fotbalových chuligánů a vandalů a nikoliv tamní naštvaní občané, dennodenně vidící, co způsobila imigrační politika Merkelové a dalších politiků. Jsem zvědav, kdy už Němcům, doposud stádně akceptujícím Führerprinzip, konečně dojde trpělivost a u voleb tu dnešní garnituru smetou,“ poznamenal Macek. 

Následně si také všiml slov předsedy zemědělského družstva Budišov Stanislava Jaši. Ten hovořil o nutnosti návratu různých mezí a remízků. „Dříve byly takové pozemky od daní osvobozené, nyní je však finanční úřady daní. Z orné půdy platíme daň od 380 do 420 korun na hektar, za různé ty meze, remízky a skalky pak platíme dva tisíce za hektar, tedy pětinásobek orné půdy,“ cituje Jašu Macek. „Raději no comment,“ dodává Macek. 

Původní text ZDE.

Své pak sdělil také ke spalničkám a ke sledování pasivních médií. A neopomněl ani slova Petra Paulczyňskiho. 

„Kavčí mor dezinfikovat! Skupina cizinců ‚tmavší pleti‘, napadnou sexuálně ženu, tu ženu brání její chlap. Cizinci jednoho Němce ubodají k smrti a další dva těžce zraní. A co dělá ČT24? Ptá se, kdy policisté zakročí proti ‚ultrapravici, která terorizuje město‘! Všeho do času!“ cituje Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…