Doktor Macek vymyslel uplatnění pro Janu Nagyovou

25.06.2013 11:18

Miroslava Macka přivedl premiér v demisi Petr Nečas k nápadu na další využití někdejší prémiérovy pravé ruky Jany Nagyové. Zaujalo jej Nečasovo vysvětlování, že posílal Nagyovou za pražskými kmotry proto, aby je rozpovídala a nosila do "Strakovky" informace z podnikatelského suterénu. Za těchto okolností by prý mohla Nagyová suplovat činnost všech zpravodajských služeb. I přes její statisícové odměny prý stát pořád ušetří.

Doktor Macek vymyslel uplatnění pro Janu Nagyovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle Macka premiér Petr Nečas ztrácí poslední zbytky glancu, které mu po jeho aféře, jež položila celou vládu, ještě zbyly. Jeho vysvětlování kontaktů šéfky jeho sekretariátu Jany Nagyové na pražské podsvětí se nejspíš zařadí do zlatého fondu nejbizarnějších výmluv našich politiků.

„Včera totiž s vážnou tváří oznámil, že jeho pravá ruka Jana Nagyová navštěvovala pražské kmotry Janouška a Rittiga proto, aby je 'rozpovídala' a Nečas se tak dozvěděl informace z 'pražského podnikatelského suterénu',“ žasne Macek.

Poučení z toho podle Macka plyne jediné - klidně můžeme zrušit všechny tajné služby. Vše za  ně obstará Jana Nagyová, která je sice z erárních peněz odměňována královsky, ale rozpočtu nepotřebných rozvědek se přece jen ani nepřibližuje.  

Co přesně k věci napsal doktor Macek:

Expremiér Nečas ztrácí poslední zbytky glancu. Včera totiž s vážnou tváří oznámil, že jeho pravá ruka Jana Nagyová navštěvovala pražské kmotry Janouška a Rittiga proto, aby je „rozpovídala“ a Nečas se tak dozvěděl informace z „pražského podnikatelského suterénu". Zdá se, že můžeme napříště zrušit všechny tajné služby, které může premiér úkolovat, neboť nač je draze platit, když stačí jedna draze placená Nagyová… Uff!

reklama

autor: jav

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …