Dominik Feri: Vy jste hroznej p*čus a debil, říkají mi. Ale já jsem normální, třeba se ožereme a jsme nakalený v KFC. V úplných hovnech

02.02.2017 6:50

Teplický radní Dominik Feri (TOP 09) se na serveru CzechMag rozmluvil mimo jiné i o šancích strany v nadcházejících parlamentních volbách. Řeč přišla ale i na elektronickou evidenci tržeb.

Dominik Feri: Vy jste hroznej p*čus a debil, říkají mi. Ale já jsem normální, třeba se ožereme a jsme nakalený v KFC. V úplných hovnech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

„Pane, vy jste hroznej p*čus a debil,“ dozví se občas tento dvacetiletý teplický radní, jenž se mimo jiné rád vyjadřuje na Facebooku. Když se mu něco takového stane, snaží se od daného člověka dozvědět, proč si to myslí. Nenávistné komentáře na svou osobu dle svých slov slyší 24 hodin denně a 7 dní v týdnu.

„Já jsem hlavně v zásadě hrozně společenský člověk, normální teenager, kterýho baví naslouchat. Politici jsou v podstatě odstřižení od reality tím, že nechodí třeba s kámošema na pivo a věnují se jen tý politice. Já tohle nechci. Žiji jako normální člověk. Jsem schopný dávat rozhovory, věnovat se politice, debatovat, ale pak se i normálně ožrat s kámošema. Ožereme se a pak jsme nakalený v KFC,“ popsal se Feri. Dokonce přiznal, že na jednu debatu šel s kocovinou.

Původní text ZDE

„Já tam šel v úplných hovnech. A to právě těm lidem přijde hrozně sympatický. V úvodu řeknu: ‚Jsem vykalený, vy určitě taky, já mám kocovinu jako debil.‘ Oni se zasmějou, uvolní se atmosféra a bereme se, jako že jsme na stejný lodi,“ podotkl.

Dominik Feri prezentuje programové body TOP 09:

Anketa

Vrátí se Krym někdy Ukrajině?

2%
98%
hlasovalo: 5388 lidí

Mladý politik se v rozhovoru vyjádřil také k TOP 09, která v následujících parlamentních volbách dle jeho slov buď uspěje, nebo odejde. Záleží prý na Praze. „Jestli se strana do Sněmovny dostane a udělá nějaký dobrý procenta, tak to bude díky Praze, která bude muset ty výsledky opravdu hnát, protože v jiných krajích budeme mít třeba jen tři nebo čtyři procenta,“ myslí si. Důležité podle něj je, aby topka nyní získala i nové členy.

„A to přesně zdůrazňuji na každý besedě. Pojďte do TOPky, a to z prostýho důvodu. Protože dostat dobrý místo na kandidátce a dostat zájem a vnitrostranickou průpravu je teď nejjednoduší ever,“ zmínil.

Téma dalších volebních období bude podle Feriho téma regionů. „Pražský život, pražská zlatá klícka versus život, já nevím, třeba v Jindřichově Hradci. Vždycky to přibližuji na příkladu amerických voleb, kdy to byla opravdu kritika státních center a toho federálního Washinghtonu, kde sídlí bankéři a lobbisti. A to stejné se může stát i u nás, pokud tu bude partaj, která ovládne hlasy venkova,“ dodal a v této souvislosti se zmínil také o EET.

„Pro mnoho lidí je to i akt státního dirigentismu a byrokracie, že si řeknou, co já bych se tady sral a vydělal třeba patnáct tisíc měsíčně. To radši půjdu do nějaký fabriky vyrábět kabely a budu chodit normálně z práce, než abych se teď učil pracovat s EET. A upřímně, ta občanská základní sešlost je podmínkou pro rozumný život na vesnici. A liduprázdný venkov? To já opravdu nechci,“ řekl k uzavíraným hospodám na venkově. EET pak nazval frontální likvidací venkova.

Závěrem se vyjádřil i k mluvčímu Ovčáčkovi, s nímž má prý zajímavý vztah. 

reklama

autor: vef

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…