Dominik Feri hraje a zpívá na cestu k urně: Volby jsou důležitý, doraž i ty. Když uhájíme svobodu, budeš moct dál kalit

17.10.2017 17:53

Dominik Feri kandiduje za TOP 09 v Praze. Doba, po kterou může oslovovat voliče, se povážlivě krátí, tak se rozhodl vytáhnout těžký kalibr. Nazpíval zvláštní „song“ o volbách. Raději se podívejte sami.

Dominik Feri hraje a zpívá na cestu k  urně: Volby jsou důležitý, doraž i ty. Když uhájíme svobodu, budeš moct dál kalit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Na posledním místě pražské kandidátky TOP 09 se nalézá mladý student práv Dominik Feri, který se ze všech sil snaží nalákat voliče. To platí samozřejmě o všech politicích, ale Feri volí poměrně netradiční cestu. Přirovnává volby k sexu. „Novinu mám, panic může skolit svojí první štěrbinu tam,“ hlásí doslova mladým voličům.

Nemusí se prý bát, že by je snad čekalo selhání v podobě nepovedeného stání, protože stát budou tak maximálně ve frontě k volebním urnám.

„Volby nejsou sexy, z nich nemáš erekci, volby nejsou sexy, z nich nemáš erekci,“ zní refrén songu, který má mladé lidi přesvědčit k tomu, aby šli volit. „Ale za to jsou fakt důležitý, a tak doraž i ty,“ dodává k refrénu Feri s tím, že každý hlas může rozhodnout. Může rozhodnout o tom, zda budeme i nadále žít ve svobodném státě, budeme moct „kalit“ a svobodně prohlašovat, co si myslíme.

„Volby jsou jako onanie, najdi si program, kterej ti po chuti je. Zkus, jestli pravá či levá tě baví víc, ale nejhorší nuda je nedělat nic,“ doslechnou se ti, kteří neodolají a pustí si písničku celou. Kupříkladu volební lístek prý připomíná nabídku jídel v menzách – vysokoškolských stravovnách. „Většina z toho, co visí, je samej hnus, ale občas se dá narazit na dobrej kus,“ hlásí Feri.

Volební místnost prý pak voličům připomene casting na roli v pornu, protože tam sedí komise, a pak tam každý najde prázdnou nádobu s otvorem. Jen si nesmíte cestou na tenhle porno casting zapomenout občanku.

„Tak se nestyď a radši k volbám přijď, ať Česko není nedemokratická řiť, tak se nestyď a radši k volbám přijď, ať Česko není nedemokratická řiť, tak se nestyď a radši k volbám přijď, ať Česko není nedemokratická řiť,“ končí song.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…