Dominik Feri se po volebním debaklu TOP 09 přeci jen raduje. Zde je důvod

09.10.2016 17:57

Teplický radní za TOP 09 Dominik Feri uznal porážku topky v krajských a senátních volbách. „Ano. Ale pro mě to je výhra,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz.

Dominik Feri se po volebním debaklu TOP 09 přeci jen raduje. Zde je důvod
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

Feri totiž získal nejvíc preferenčních hlasů z celé kandidátky ve volbách do zastupitelstva Ústeckého kraje. „Nijak důsledně jsem nepátral, ale zdá se, že ač jsem poslední, tak mám 4. nejlepší výsledek v preferenčních hlasech v celý topce,“ zmínil Feri. 

Oznámil, že ze svého výsledku má radost. „A je to pro mě znamení, že moje aktivity snad jsou trošku přínosný,“ sdělil.

„Co mě trápí víc, je nízká volební účast. Ale snad do dalších voleb stihnu přesvědčit co nejvíc mladých lidí, že volit má smysl,“ zmínil závěrem Feri.

Kompletní prohlášení Dominika Feriho:

Přátelé, neuvěřitelně vám děkuju. Prohra Topky? Ano. Ale pro mě výhra. Vždyť jsem získal nejvíc preferenčních hlasů z celé kandidátky. A to v Ústeckém kraji! Nijak důsledně jsem nepátral, ale zdá se, že ač jsem poslední, tak mám 4. nejlepší výsledek v preferenčních hlasech v celý Topce.

Mám z toho radost a je to pro mě znamení, že moje aktivity snad jsou trošku přínosný. Co mě trápí víc je nízká volební účast. Ale snad do dalších voleb stihnu přesvědčit co nejvíc mladých lidí, že volit má smysl. <3

Jak pravil kdysi jeden moudrý muž. Vlastně moudrý. No, byl to Honza Kára. A kdysi, vlastně to bylo cca před hodinou v našem chatu: "Jediný co tě dělí od mandátu je to, že Topka žádnej mandát nemá."

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…