Donald Trump dostal zvláštní dárek. Pomůže mu prý vymýtit z hlavy jeho špatné myšlenky

14.07.2016 18:32

Indická čajová společnost Te-A-Me Teas se rozhodla zaslat prezidentskému kandidátovi Donaldu Trumpovi 6000 pytlíků čaje Assam, který by mu měl údajně pomoci očistit mysl i tělo od špatných myšlenek. S heslem, že nikdy není pozdě. Informuje Indian Express.

Donald Trump dostal zvláštní dárek. Pomůže mu prý vymýtit z hlavy jeho špatné myšlenky
Foto: repro youtube.com
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Donald Trump v minulých dnech obdržel zásilku indického čaje Assam, která by mu měla vydržet až na další čtyři roky. Odesílatelé chtějí dosáhnout toho, aby se Trump „očistil“, a proto mu poslali 6000 čajových pytlíků.

„Drahý pane Trumpe, namaste z Indie, zasíláme vám spousty a spousty přírodního zeleného čaje. Bojuje proti škodlivým volným radikálům. Pomáhá očistit mysl a tělo a znovu získat zdravou rovnováhu. Také je prokázáno, že činí lidi chytřejšími. Prosíme, pane Trumpe, pijte čaj. Pro vaše dobro, pro dobro Ameriky, pro dobro celého světa,“ znělo oficiální stanovisko kalkatské společnosti Te-A-Me Teas. „Vzkaz je jasný: Pane Trumpe, nikdy není pozdě na to, se očistit.“

Celý text zde

„Donald Trump znepokojil celý svět. Mexičany, muslimy, Židy, černochy, ženy, imigranty, gaye, demokraty, a dokonce i republikány. Nemůžeme ho zastavit, ale možná ho dokážeme změnit,“ zní v úvodu videa, kterým společnost propaguje svou kampaň za záchranu Donalda Trumpa.

Video zde

„Věříme, že zelený čaj se vším svým dobrem dokáže panu Trumpovi pomoci a tak prospět jeho zemi a celému širému světu,“ uvedl výkonný ředitel firmy Sumit Shah. Pro úspěch jeho plánu je ale nutné, aby Trump vypil tři šálky denně.

„Pokud bude potřebovat více, rádi mu ho poskytneme,“ dodal Shah. Jeho kampaň však zatím zůstala bez Trumpovy odezvy.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…