Donald Trump se vypořádal s protestujícími po svém. Madonně a dalším vzkázal...

22.01.2017 15:33

Server PoliticusUSA přináší informace o pochodu žen, který se postupně proměnil ve výrazný protest proti novému prezidentovi USA Donaldu Trumpovi. Jen ve Spojených státech se prý pochodu účastnilo asi 2,9 milionu lidí. Podle všeho šlo o vůbec největší protesty v historii USA. Proti Trumpovi se protestovalo i v dalších částech světa včetně Prahy. Donald Trump si to ovšem nedal líbit. Všem protestujícím vzkázal...

Donald Trump se vypořádal s protestujícími po svém. Madonně a dalším vzkázal...
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Pochodu za práva žen, který se změnil v protestní pochod proti novému prezidentovi USA Donaldu Trumpovi, se jen v USA zúčastnilo asi 2,9 milionu občanů. Protesty probíhaly napříč Spojenými státy, od pobřeží k pobřeží, od New Yorku po Los Angeles. Nezůstalo však jen u Spojených států. Pochod zažila i stověžatá Praha.

Článek v angličtině naleznete zde.

Slavná zpěvačka Madona v projevu k protestujícím pronesla i sprostá slova. Lidem, kteří pochod kritizovali, vzkázala pouze: „Fuck you.“

K protestům se vyjádřil i samotný prezident Donald Trump. Již tradičně tak učinil na sociální síti Twitter. „Sledoval jsem včerejší protesty a získal jsem dojem, že jsme teprve včera měli volby! Proč tito lidé nehlasovali?“ ptal se na sociální síti prezident USA. Hvězdy jako Madona by si měly uvědomit, že už je po volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…