Donald Trump vyhraje. Říká to expert, který se celé roky nespletl

24.09.2016 15:05

Americkým prezidentem bude Donald Trump. Tvrdí to alespoň známý profesor historie z Americké univerzity ve Washingtonu Allan Lichtman. A ten se již od roku 1984 nespletl. Píše to server Echo24.cz.

Donald Trump vyhraje. Říká to expert, který se celé roky nespletl
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Předvolebním průzkumům však prozatím vévodí demokratka Hillary Clintonová. I přesto Lichtman v rozhovoru pro Washington Post uvedl, že prezidentem Spojených států amerických se stane Donald Trump. Jméno prezidenta USA Lichtman předpověděl úspěšně již několikrát, a to od roku 1984. 

Lichtman svá slova nepodkládá ani předvolební průzkumy, ani vlastními politickými názory. K jeho věštbám mu slouží třináct klíčů do Bílého domu. Jsou to indicie, které mimo jiné rozebírá ve své knize Předvídání dalšího prezidenta: Klíče do Bílého domu 2016.

Původní text ZDE.

„Klíče do Bílého domu jsou systémem, který generuje předpověď založenou na historických událostech. Definoval jsem ho na základě každé prezidentské volby v rozmezí let 1860 až 1980. Poté jsem ho použil k vždy správné předpovědi od roku 1984 až do roku 2012,“ popsal Lichtman s tím, že letošní odhad byl nejsložitější. Nikdy jsme totiž podle něj neviděli kandidáta jako je Trump.
 
Svůj systém popsal následně i víc do podrobností. Jde o třináct otázek s možností odpovědí pravda či nepravda. A právě každá pravda je plusovým bodem pro vítězství strany, jež má aktuálně svého zástupce v Bílém domě. „Pokud je šest a více odpovědí ‚nepravd‘, strana, která má zástupce v Bílém domě, prohraje. Pokud je méně než šest ‚nepravd‘, vládnoucí strana získá další čtyři roky,“ říká Lichtman. 
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…