Dost bylo Miloše Zemana. Budete se divit, kdo to napsal

29.10.2015 14:16

Zakladatel Přátel Ruska v České republice Jiří Vyvadil ze pustil do prezidenta Miloše Zemana. Je prý slabší, než býval než Václav Havel a Václav Klaus. Proč si to myslí bývalý senátor, který dal rád Zemanovi hlas v prezidentské volbě? Současný prezident prý už v podstatě nemá co nabídnout, tak šíří alespoň hrozivá slova o uprchlících, kteří k nám ale vůbec nemíří.

Dost bylo Miloše Zemana. Budete se divit, kdo to napsal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Anketa

Kdyby dnes byly prezidentské volby, volili byste Miloše Zemana?

90%
10%
hlasovalo: 18830 lidí

Podle bývalého člena horní komory Parlamentu většina českých médií lže, ale Vyvadil si na to prý už zvykl. Pravda nakonec vždy vypluje na povrch, ať už Česká televize říká, co chce. Ukazuje se to na případu Ukrajiny. Západ se tam postaral o Majdan, ale stát zůstává i dnes rozdělen na Západ a Východ. Jedni chtějí do EU, druzí k Rusku. Nic nového, alespoň pro Vyvadila.

Něco jiného je to ale s prezidentem Zemanem. Toho volil v roce 2013 z přesvědčení, a teď je zklamán. Tak nepovedenou oslavu 28. října podle vlastních slov ještě nezažil. „Tam kde Vladimír Putin je schopen spojit deset milionů ruských muslimů s láskou k Rusku, tak tam by je Zeman prostě vyvraždil. A tak zatímco Putin se diví, proč Evropané vyšilují, protože on musí přijímat miliony uprchlíků a chápe to jako přirozený stav, Zeman by je chtěl osobně střílet na hranici.  A může se mu říkat horem dolem, že sem nikdo nepůjde, on z pozice prezidenta se doslova na příliv imaginárních uprchlíků těší a vyvolává běsnění na sociálních sítích,“ zlobí se někdejší senátor.

Celé vyjádření najdete zde

Před lety býval u příležitosti státního svátku Vyvadil na Hradě. Chápal, proč se Havel otočil od Moskvy k Washingtonu v roli jakéhosi anti-Gottwalda. Dnes prý už většina lidí ví, že to bylo přehnané. Klaus měl pravdu s Lisabonskou smlouvou, ale to, co dnes předvádí Zeman, je podle autora děsivé. Svědčí o tom i relativně nízká popularita prezidenta, Klaus i Havel ji mívali vyšší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…