Dostaneme vás! Donald J. Trump nebývale tvrdě zaútočil na ty, co mu dělají problémy

16.02.2017 14:41

45. prezident USA Donald Trump se na sociální síti Twitter znovu rozepsal. Pochvaloval si výkony akciových trhů a poslal vzkaz lidem, kteří vynáší citlivé informace novinářům.

Dostaneme vás! Donald J. Trump nebývale tvrdě zaútočil na ty, co mu dělají problémy
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

Nový šéf Bílého domu Donald Trump jásá. Je spokojen s důvěrou, kterou akciové trhy vkládají v jeho vládu. „Akciové trhy dosáhly nových vrcholů a prodlužují dosud nejlepší vítěznou sérii, nejdelší za poslední dekády,“ napsal americký prezident. 

Akcie za mořem trhají rekordy zřejmě proto, že lidé věří v lepší časy s Donaldem Trumpem. Lidé si hodně slibují především od daňových plánů nového šéfa Bílého domu. Trump oznámil, že velkou daňovou reformu připravuje a hotovo bude za pár týdnů. Má jít o revoluční změnu, tu největší od časů prezidenta Ronalda Raegana.

Další Trumpovy vzkazy už tak spokojeně nezněly. Prezident dal jasně najevo, že si nedá pokoj, dokud nevypátrá lidi, kteří vynášejí citlivé informace novinářům. „Úniky informací, a dokonce úniky utajovaných informací jsou už dlouhé roky problémem Washingtonu,“ napsal prezident USA. Deník New York Times a další noviny by se podle Trumpa měly omluvit.

„Konečně je upřena pozornost na pochybné únikáře. Budou dopadeni!“ doplnil 45. prezident Spojených států.  

Trump naráží na aféru svého poradce pro národní bezpečnost Michaela Flynna, který rezignoval poté, co vyšlo najevo, že Flynn vyjednával s Rusy ještě před tím, než usedl v nové administrativě, což je v USA považováno za nepřípustné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…