Dovča v Itálii: Bestie. Vypadali jak medvědi, popsal Polák znásilnění své partnerky. A tmaví muži pak provedli ještě toto...

28.08.2017 13:45

Italské město Rimini je oblíbenou cílovou destinací turistů z mnoha zemí. Teď se to ale možná změní. Server International Business Times s odvoláním na místní média informoval o hrůze, kterou si prožil polský turistický pár v sobotu v noci. Gang dosud neznámých útočníků muže zbil do bezvědomí a jeho přítelkyni znásilnil. A tím to neskončilo.

Dovča v Itálii: Bestie. Vypadali jak medvědi, popsal Polák znásilnění své partnerky. A tmaví muži pak provedli ještě toto...
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Mladý muž a žena polské národnosti vyrazili v sobotu v noci na pláž v Rimini. Za měsíční noci si chtěli užít trochu romantiky, šumění moře a pohodu. Když tu najednou si Polák všiml, že se k nim tmou blíží čtyři postavy. „Vypadali jako medvědi,“ prozradil později místním novinám. Přistoupili k mladému páru, jeden z mužů držel v ruce láhev a Poláka udeřil do obličeje. Čtveřice se potom na turistu vrhla a zkopala ho do bezvědomí. Pak přišla na řadu jeho šestadvacetiletá přítelkyně. Muži ji znásilnili. Nakonec pár okradli a odešli. Polák se jim snažil vzdorovat a chránit sebe i svou přítelkyni, ale zřídili ho tak, že se probral až v nemocnici. Muži byli prý tmaví, ale nebyli to černoši. Média uvádějí, že s velkou pravděpodobností byli ze severu Afriky.

Policie dlouho prohledávala místo činu, proto nemalou část oblíbené pláže v Rimini uzavřela. Mladý muž se zlomeninami obličejových kostí řekl, že mu útočníci v noci připadali jako „šílené příšery“.  Stráži zákona také hledají v takřka stopadesátitisícovém městě svědky, kteří by jim předali jakékoli informace, které by pomohly gang čtyř osob identifikovat a dopadnout.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Policie zajišťuje místo činu (foto s použitím Youtube, Reuters)

Nedlouho poté skupina mužů s kapucemi na hlavách napadla peruánského transvestitu ve čtvrti Minamare. Napadli ho a znásilnili ho. Policie pracuje i s teorií, že může jít o stejnou skupinu, která zaútočila na pláži na polský pár. Také transvestita skončil v nemocnici. Jak polská žena, tak transvestita byli vyšetřeni na sexuálně přenosné choroby.

„Nestrkejme hlavy do písku před hrůznými činy kriminálníků s jejich perverzní logikou, které dominuje čisté zlo. Pro tři oběti divokého teroru v noci z pátku na sobotu žádá město Rimini spravedlnost,“ prohlásil starosta města Andrea Gnassi.

„Epizody násilí a hrůzy, k nimž došlo v našem městě, jsou nepřijatelné a neúnosné. Plni zneklidnění sledujeme práci našich orgánů činných v trestním řízení a čekáme, že pachatelé budou co nejdříve dopadeni a předvedeni před soud,“ dodala radní Emma Petittiová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…