Dovolená prezidenta Putina: Dvě hodiny bojoval s dravou rybou

05.08.2017 17:22

Média v Rusku stále informují o tom, co dělá prezident Vladimir Putin, a to i když je na dovolené. Letos se Rusové dozvěděli, že Putin relaxuje v republice Tuva v jižní Sibiři, která je součástí Ruské federace. A jak je prý jeho zvykem, odpočívá tak trochu netradičně. Oblečen v neoprenu se s harpunou v ruce pod vodou honí za rybami.

Dovolená prezidenta Putina: Dvě hodiny bojoval s dravou rybou
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Ruský prezident Vladimir Putin si užívá dovolenou po svém. Odpočívá v republice Tuva v jižní Sibiři, kde podle ruských médií chytá ryby. Činí tak však nejen klasickým způsobem s prutem v ruce, ale honí se za nimi i v neoprenu pod vodou s harpunou připravenou k úderu. Po dvou hodinách urputného lovu takto chytil štiku a média mohla ukázat prezidenta jako odvážného lovce a muže v plné síle. S odvoláním na ruskou televizi NTV o tom informuje server ruské mediální skupiny RBC.

Celý článek v ruštině naleznete zde

V ruských médiích už jsou k vidění záběry z Putinova urputného lovu, na neoprenu měl totiž připevněnou kameru, takže útržky z jeho dvouhodinového zápasu s dravcem může zhlédnout i široká veřejnost.

V republice Tuva odpočívá Putin od 1. srpna, a není sám. Společnost mu dělá ruský ministr obrany Sergej Šojgu nebo prezident republiky Tuva Šolban Kara-ool.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …