Drábkův Šiška už ví, kdy stane před soudem

20.02.2014 15:29

V dubnu letošního roku má začít soud se spolupracovníkem bývalého ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka Vladimírem Šiškou a bývalým šéfem odboru informatiky ministerstva Milanem Hojerem. Informoval o tom server iDnes.cz.

Drábkův Šiška už ví, kdy stane před soudem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek

Jak Vladimír Šiška, tak i Milan Hojer jsou podezřelí z trestného činu podplácení. Za to jim podle serveru hrozí až šest let vězení.

„Podle policie nabídli Hojer a Šiška v době, kdy byl jeden ředitelem odboru informatiky a druhý prvním náměstkem ministra práce Jaromíra Drábka z TOP 09, firmě OKsystem zakázku za sto milionů korun, pokud stáhne svoji stížnost, kterou podala k Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže,“ napsal server s tím, že OKsystem si stěžoval na to, že ministerstvo bez výběrového řízení změnilo systém vyplácení sociálních dávek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Leo Luzar byl položen dotaz

Elektronické volby

Dobrý den Opravdu mě zajímá, proč v dnešní době, kdy naprostá většina domácností vlastní počítač a má přístup k internetu, neexistuje možnost zúčastnit se voleb pomocí internetu. Zrovna minulý rok se myslím konala v ČR konference ohledně digitalizace státu a společnosti, jíž se účastnil i p. Babiš....

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Záhada kolem Pekarové. Babiš znovu o kokainu ve Sněmovně

16:40 Záhada kolem Pekarové. Babiš znovu o kokainu ve Sněmovně

Odhalení o nalezení kokainu v Poslanecké sněmovně více než rok po tomto incidentu způsobilo bouřlivé…