Drábkův úspěch v Hyde Parku? Podvod, píše Huml

06.10.2012 14:18 | Zprávy

Odstupující ministr práce a sociálních věcí byl hostem pořadu Hyde park na ČT24, kde diváci pokládají dotazy, ale také dávají pozitivní či negativní hodnocení hostovi. Drábek z toho vyšel skvěle 67 procenty kladných hlasů. Poslanec ČSSD Stanislav Huml to považuje za podvod.

Drábkův úspěch v Hyde Parku? Podvod, píše Huml
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Politici mají kladná hodnocení v pořadu opravdu málokdy. Drábkův poměr 67:33 se zastavil již kolem 10. minuty pořadu a celkem hlasovalo neuvěřitelných 4070 diváků. To Humla zaráží.

Topkaři měli rušný večer

„Drábek byl drcen jedním nepříjemným dotazem za druhým. Z otázek bylo nad slunce jasné, jaký je vztah veřejnosti k němu,“ myslí si poslanec. „Hlasování jsem od poloviny pořadu sledoval. Poměr 67/33 se ani na minutu nezměnil. Stoupalo jen číslo hlasujících, které na konci pořadu vystoupalo na 4070. Významně vysoké, oproti jiným hostům,“ dodal.

Drábka se dokonce na hlasování v průběhu pořadu jeden z diváků zeptal. „Odpověď byla profesionální. Nic takového, naopak je milé, že se formují skupiny podporovatelů a vyjádřené díky. "Ještěministr" byl na dotaz evidentně připraven,“ říká Huml.

Česká televize zveřejnila i grafy, kde pozitivní hodnocení najednou zásadně stouplo. „Plyne mi z toho závěr, že PR oddělení TOP09 mělo rušný večer. Všechny počítače byly plně vytíženy a jaký je skutečný výsledek "obliby" pana ještěministra práce a sociálních věcí jsme se nedozvěděli. Soudě podle  posledního průzkumu veřejného mínění, kde obliba celé  vlády spadla na 17% a stoprocentně vládě věří jen 2% lidí, by objektivní číslo bylo někde mezi,“ napsal Huml.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…