Drama v Paříži nekončí. V koncertním sále našli až sto mrtvých

14.11.2015 0:46

Podle agentury Reuters došlo při pařížském teroristickém útoku k pěti dalším výbuchům, které byly slyšet z koncertní haly Bataclan. Situace se stále vyvíjí, Francie již podniká kroky k řešení.

Drama v Paříži nekončí. V koncertním sále našli až sto mrtvých
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předvánoční Eiffelovka

V Paříži probíhající teroristické útoky mají nový vývoj. Podle informací agentury Reuters bylo slyšet pět dalších výbuchů v koncertní hale Bataclan.

Podle agentury AP se francouzská policie potvrdila, že u fotbalového stadionu došlo k výbuchu jedné bomby a odpálili se zde dva sebevražední atentátníci.

V Paříži byl v tuto chvíli omezen provoz metra, zaveden poprvé od roku 1944 zákaz vycházení a v sobotu budou zavřeny všechny školy a univerzity. Taxikáři údajně zdarma rozvážejí místní občany do jejich domovů.

Podle ČT probíhá v koncertní síni Bataclan policejní zásah. Dle nejnovějších informací (po 1. hodině ráno) policie  zásah v koncertní síni ukončila. Média informují o dvou zabitých útočnících. Uvnitř Bataclan jsou desítky mrtvých, uvedl s odvoláním na nejmenované úředníky francouzský televizní kanál iTele. Agentura AFP hovoří až o 100 obětech. Francouzská média informují o více než stovce zachráněných. Celkem by prozatím mělo být potvrzeno 140 mrtvých. 

Fracouzský prezident Hollande se právě dozvěděl o útocích v Paříži

Zdroj: El Espaňol

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…