Drobil: Chci hrdou ODS. Ukňučenou straničku, která se pořád omlouvá, nikdo nevolí

20.09.2013 11:41

Bývalý místopředseda ODS a exministr životního prostředí Pavel Drobil se na svém Facebooku vyjádřil k dělení ODS na "čisté" a "nečisté", které se mu nelíbí. ODS si podle něho může vybrat, zda bude demokratickou stranou hájící svůj program, nebo bude nadbíhat médiím. Ačkoli prý mělo sdělení být určeno pouze přátelům, Drobil si za ním stojí.

Drobil: Chci hrdou ODS. Ukňučenou straničku, která se pořád omlouvá, nikdo nevolí
Foto: ods.cz
Popisek: Bývalý poslanec za ODS a místopředseda strany Pavel Drobil

Pavlu Drobilovi prý chodí podpůrné textové zprávy k jeho vyjádření o stavu ODS na profilu na sociální síti Facebook, o kterém informovaly ParlamentníListy.cz. "Tak mi od rána chodí podpůrné sms k mému vyjádření o stavu ODS na FB z před pár dny a netušil jsem, co se děje. A pak mi W.B. sdělil, že jsem rozpoutal nějakou polízanici na Parlamentních listech. A vážně, ony to převzaly, i když jsem jim tam nic neposílal! Tak se všem, kterých se mé vyjádření (určené ale pouze mým přátelům na FB) dotklo, omlouvám," píše Drobil na svém profilu v pátek.

Jedna reakce ho prý pobavila více než jiné. "Speciálně mě však pobavila reakce Romana Jurečky. Nicméně jsem nenapsal nic jiného, než co říkám veřejně a NA SVÉ JMÉNO již minimálně rok na všech možných odéesáckých fórech, na poslaneckém klubu, oblastních a regionálních sněmech a na čemž si naprosto stojím!" pokračuje rozhodně Drobil.

Nezávislost na médiích

Politika se prý nemá dělat podle ranních titulků novin, jak si prý někteří myslí. "Je také fér říct těm ostatním, že ODS právě kvůli tomuto pojetí politiky dnes nemá 25 %, ale s bídou 10 %! A já chci ODS, která sama určuje témata bez ohledu na to, co si o nich myslí redakce MFD, která svá témata dokáže obhájit před voliči a následně prosadit v Parlamentu a ve vládě," píše politik.

Chce ODS, která vítězí ve volbách a je na sebe hrdá."Nikdo nevolí ukňučenou straničku neustále se za něco omlouvající a někomu ustupující. Lidé volí pouze sebevědomé lídry!" uzavřel svůj příspěvek Pavel Drobil.

Co přesně napsal v pátek Pavel Drobil:

Tak mi od rána chodí podpůrné sms k mému vyjádření o stavu ODS na FB z před pár dnů a netušil jsem, co se děje. A pak mi W.B. sdělil, že jsem rozpoutal nějakou polízanici na Parlamentních listech. A vážně, ony to převzaly i když jsem jim tam nic neposílal! Tak se všem, kterých se mé vyjádření (určené ale pouze mým přátelům na FB) dotklo, omlouvám. Speciálně mě však pobavila reakce Romana Jurečky . Nicméně jsem nenapsal nic jiného, než co říkám veřejně a NA SVÉ JMÉNO již minimálně rok na všech možných odsáckých fórech, na poslaneckém klubu, oblastních a regionálních sněmech a na čemž si naprosto stojím! Je fajn, že si někteří z nás myslí, že se má politika dělat podle raních titulků novin. Ale je také fér říct těm ostatním, že ODS právě kvůli tomuto pojetí politiky dnes nemá 25%, ale s bídou 10%! A já chci ODS, která sama určuje témata bez ohledu na to, co si o nich myslí redakce MFD, která svá témata dokáže obhájit před voliči a následně prosadit v parlamentu a ve vládě. Chci ODS, která vítězí ve volbách a je na sebe hrdá. Nikdo nevolí ukňučenou straničku neustále se za něco omlouvající a někomu ustupující. Lidé volí pouze sebevědomé lídry!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …