Drsná píseň o Benešové. Autor si stěžuje. Kolem zveřejněného díla na internetu se prý něco děje

02.07.2019 16:07

„Marie poslouchá tě,“ začíná písnička, jež je o ministryni spravedlnosti Marii Benešové a kterou umístil písničkář Quido na serveru YouTube. „Raději si obleč gatě. Seš dneska nějakej zatuhlej, tak do sluchátka nehuhlej. Marie natahuje uši,“ pokračuje dál Quido.

Drsná píseň o Benešové. Autor si stěžuje. Kolem zveřejněného díla na internetu se prý něco děje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tisíce lidí demonstrovaly za nezávislost justice, den před jmenováním Marie Benešové ministryní spravedlnosti. Do protestů se přihlásilo kolem stovky měst a obcí

„Slyší i chichotání myší. Agenti únavou jsou bledí, Marie vytrvale sedí. Naše jména si pamatuje z odposlechů, těch, které roky poslouchala bez oddechu. Hlavou jí běžel nový přísný lex, vždyť někteří v soukromí provozují i sex,“ zpívá písničkář. 

„Marie tvoje hříchy slyší, slyší i chichotání myší. Marie slyší, co kde ukradli, agenti únavou už odpadli. Marie poslouchá tě, jednou ti řekne: Mám tě. Marie o tobě ví všecko, na hák tě pověsí jak plecko. Naše jména si pamatuje z odposlechů, těch, které roky poslouchala bez oddechu. Hlavou jí běžel nový přísný lex, vždyť někteří v soukromí provozují i sex,“ pokračuje písničkář.

„Písnička už je nahlášena a bylo jí vypnuto zpeněžení. Ještě před hodinou měla pouze pozitivní reakce a komenty, teď je tam najednou deset palců dolu a docela divné vzkazy…,“ poznamenává však k písničce Quido pro server Forum24.cz.

  • Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…