Drsné VIDEO Milana Chovance. Babiš a Jančura u něj budou nadávat

19.06.2016 16:44

Ministr vnitra Mlan Chovanec (ČSSD) zveřejnil na serveru YouTube video, v němž reagoval na podnikatele Radima Jančuru. Ten v minulých dnech zveřejnil polepy svých autobusů Student Agency, na nichž vyjadřuje nesouhlas s ministrovým podpisem reorganizace policie. Zveřejnil také jeho telefonní číslo a číslo premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD).

Drsné VIDEO Milana Chovance. Babiš a Jančura u něj budou nadávat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Chovanec

„Vážený a milý pane Jančuro, když jste před téměř třemi lety poskytl zdarma reklamní plochy na svých žlutých autobusech dalšímu miliardáři panu Andreji Babišovi, netušil jsem, že se stejné cti letos dostane i mně. Je před volbami a jako reprezentant tradiční a i chudé politické strany si toho velmi vážím,“ řekl úvodem Chovanec.

„Tento vzkaz točím na telefon, jehož číslo už dlouhou dobu máte a při kontaktu se mnou ho používáte. Proto jste ho asi zveřejnil. Děkuji,“ poděkoval dále ministr s tím, že lidi má rád a jejich názory si velmi rád přečte.

„Víte, že jsem obyčejnej chlap z Plzně, rád chodím do posilky, rád chodím i na ryby a vždycky jsem si myslel, že něco říct na rovinu nevadí. A možná někdy i trochu sprostě. Ale je to jinak. Na slovník vás miliardářů já prostě nemám,“ pokračoval Chovanec na videu natáčeném v přírodě.

„Když si vzpomenu na ty sprosťárny na koaličních radách, nebo Bezpečnostní radě státu, nebo na SMSky, které jste mi před několika dny posílal, tak je to jasné. Ze mě prostě nikdy miliardář nebude. Bude ze mě snad jen slušný politik z Plzně,“ řekl také.

Video najdete ZDE.

„Na rovinu: Obdivuji vás pro váš podnikatelský úspěch, pro vaši přímočarost i dravost. Před lety jste říkal, že chcete podnikat bez dotací. Dnes si čtu, že se o ně ucházíte a dokonce, že na nich i vyděláváte. Odkud já ten příběh znám? Asi z koalice,“ rýpl si zřejmě do Andreje Babiše. V jednom se však podle jeho slov s Jančurou neshodne.

„Zvykli jsme si na vaše žluté autobusy, na vaše žluté vlaky, zvykli jsme si i na žluté lány řepky, která roste i pro dotace pro pana Babiše. Na jedno si však nezvykneme. Na návrat této žluté policie. My nechceme žlutý svět, my chceme svět barevný,“ uzavřel Chovanec u automobilu Veřejné bezpečnosti.

Závěrem videa běží heslo „Naše země není na prodej“ a snímek Radima Jančury s lídrem slovenské neofašistické strany Marianem Kotlebou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…