Drsné VIDEO: Redaktorka veřejnoprávní TV to schytala od lidí, kteří demonstrovali proti uprchlíkům

07.12.2015 10:47

Německá ZDF se před pěti dny ptala v Erfurtu lidí, proč demonstrují proti ilegální imigraci. Občané veřejnoprávní televizi okamžitě označili za prolhané médium a křičeli, aby přestala vysílat „sračky“. Video se nyní objevilo na serveru YouTube.

Drsné VIDEO: Redaktorka veřejnoprávní TV to schytala od lidí, kteří demonstrovali proti uprchlíkům
Foto: Radim Panenka
Popisek: Policie vyvádí uprchlíky z rychlíku v Břeclavi do připravených autobusů

„Proč držíte v ruce svíčku?“ ptala se reportérka jedné z žen. „Protože jsem zde stála již v roce 1989 a momentálně si myslím, že nálada v této zemi je neskutečně polarizována, jeden jde proti druhému,“ odpověděla účastnice demonstrace. 

„A z čeho přesně máte strach?“ pokračovala v dotazech reportérka. „Člověk je zařazen do pravicového koutu jen proto, že má strach z budoucnosti. A já nenalézám žádnou jinou platformu,“ odpověděla s tím, že jedna země nemůže tolik migrantů unést. „To také něco stojí, a já nemám zájem, aby můj důchod byl krácen,“ řekla žena s obavami z placení větších daní.

„Proč jsou to jen mladí muži, kteří sem ze zemí zmítaných válkou přicházejí?“ zeptal se reportérky jeden z přítomných mužů. Reportérka se totiž migrantů zastávala, vnímá je jako lidi prchající před syrským i iráckým konfliktem. „Oni mají zůstat doma, znovu postavit domy,“ reagoval další muž. „Ve válce?“ zeptala se reportérka. „My jsme také měli válku, odešli jsme snad?“ otázal se. 

„Nemáme dost problémů sami se sebou? Jsem plná nenávisti,“ rozčílila se další žena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…