Drsný pravičák Matějka: Jak vyrvat republiku z rukou estébáků a marxistů? Udělejte, co radím, jinak poteče krev

07.06.2018 19:48

Dlouholetý bloger a politik František Matějka teď stojí v čele Strany nezávislosti České republiky. Při druhém jmenování šéfa hnutí ANO Andreje Babiše předsedou vlády má Matějka obavy z toho, aby v českých ulicích netekla krev. Natočil proto video, ve kterém radí, jak tomu zabránit.

Drsný pravičák Matějka: Jak vyrvat republiku z rukou estébáků a marxistů? Udělejte, co radím, jinak poteče krev
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš byl podruhé jmenován premiérem. Jako vítězi voleb se mu nepodařilo napoprvé získat pro svůj kabinet důvěru Sněmovny, tak vládl sedm měsíců bez důvěry dolní parlamentní komory. Za pár týdnů se pokusí o reparát. K získání důvěry mu pravděpodobně pomohou komunisté a sociální demokraté, s nimiž bude mít hnutí ANO ve Sněmovně většinu 108 křesel.

K novému Babišovu jmenování už se v České televizi, ale i na sociálních sítích vyjádřila řada lidí. Se svou troškou do mlýna přišel také někdejší člen strany Svobodní a bloger František Matějka. Dnes zastupuje Stranu nezávislosti České republiky a přál by si, aby Babiš už nikdy nebyl jmenován předsedou vlády této země.

Při pohledu na demonstrace pod hlavičkou uskupení Milion chvilek pro demokracii však dospěl k závěru, že jen pouhý aktivismus bez osobního zapojení do politiky nestačí. „Pokud nechcete jednou krev v ulicích, až lidem dojde trpělivost, tak o tom, co s touto zemí bude, se rozhoduje ve volbách. Českou republiku ale nelze vyrvat z rukou estébáků, novodobých marxistů a bolševiků prostřednictvím těch, kteří s Babišem kdysi pekli kšefty bez rozdílu stranické příslušnosti – než byl v politice, nebo s ním dokonce po jeho vstupu do politiky seděli ve vládě a dnes dělají, jako by se to nikdy nestalo,“ apeloval na občany Matějka s tím, aby přispěli k tomu, že se Babiš už nikdy předsedou vlády nestane.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…