Dryml se brání útokem na média: Omluvenku jsem Janouškovi nevystavoval

14.11.2014 22:24

Ředitel krkonošské nemocnice a bývalý senátor za ČSSD i SPO Vladimír Dryml se brání, že žádnou omluvenku Romanu Janouškovi, která by blokovala jeho nástup do vězení, nevystavoval. Pravda je, že byl Janoušek v nemocnici ošetřován a na tom Dryml nevidí nic špatného. Zároveň prohlašuje, že se média snaží odlákat pozornost od podstatnějších věcí. Zprávu přináší server Lidovky.cz.

Dryml se brání útokem na média: Omluvenku jsem Janouškovi nevystavoval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Vladimír dryml

Vladimír Dryml připouští, že byl Janoušek v jeho nemocnici ošetřován, na čemž nevidí nic špatného. Přece nebude odmítat různé lidi jen proto, že se o nich zrovna píše v novinách. Vzhledem k tomu, že je nemocnice poblíž horských středisek, ošetřuje prý řadu známých lidí.

Bývalý senátor ale zároveň odmítá, že by Janouškovi vystavoval nějakou omluvenku, která by ho měla chránit před návratem do vězení. „Pan Janoušek u nás byl hospitalizován v září, od té doby již dvakrát proběhla tato zpráva v médiích. Nikdy jsem nevystavil žádnou omluvenku nebo doporučení pro soud pro pana Janouška, jak lživě tvrdila některá media,“ poznamenal.

V této souvislosti Dryml zkritizoval i média, která podle jeho názoru věnují pozornost podobným kauzám, když by si měli raději všímat podivných nákupů v nemocnicích v Ostravě či Hradci Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …