Dva čeští novináři vyhrožují Ovčáčkovi. Chtějí ho zbít

07.10.2016 17:10

Zástupce šéfredaktora serveru Echo24.cz Jan Dražan se dnes vyjádřil výhrůžně na adresu mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka. A ten nelenil a zareagoval. Následně se strhla mela.

Dva čeští novináři vyhrožují Ovčáčkovi. Chtějí ho zbít
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček

„Bude to takhle, Jirko. Jednoho dne se potkáme na ulici. Buď si sundáš brýle, nebo ne. Pak přiletí facka. Nic víc, nic míň,“ napsal s odkazem na Ovčáčka Dražan na svém twitterovém profilu. Ovčáček následně tento tweet sdílel na Facebooku s krátkým komentářem. „Laskavý pracovník Echo24.cz.“ V diskusi se pak ale strhla mela.

„Pane Ovčáčku, za tu špínu je jedna facka málo. Přeji, abyste si stihl sundat brýle včas,“ napsal totiž mimo jiné další novinář, tentokrát serveru Lidovky.cz, Jakub Zelenka. „Za takovou špínu, kterou kydá na nejmenovanou dámu, se v jistých časech vyzývalo na souboj,“ dodal s odkazem na článek ParlamentníchListů.cz, který mluvčí prezidenta na sociálních sítích sdílel.

„Pan redaktor Lidovky.cz, spolu s dalšími jeho kolegy, aspoň veřejně dokazuje, že nestrannost a nezávislost je českým novinářům absolutně cizí. Poděkujme za tento důkaz,“ zareagoval následně sám mluvčí Ovčáček.

Zelenka se však nedal a bránil se. „Jiří Ovčáčku, profil je osobní. Nevyjadřuji se za Lidovky a jako novinář píšu vyváženě... A uznejte sám, sdílet ten podraz, že Kaslová je vnučkou kolaboranta, to je moc i na vás, ne?“ otázal se Zelenka. To už však zůstalo bez odpovědi. Zelenku přitom dle jeho slov rozlítilo to, že se diskredituje člověk za minulost svých předků. „To není moc fér a je to ve sporu o Peroutku, kde Hrad prohrává, prostě podpásovka,“ domnívá se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…