Emma Smetana probírala předkožky. Zevrubně

17.12.2018 11:27

Na DVTV se v předvánočním čase řešilo pro jednou něco jiného než politika. Emma Smetana s estetickou dermatoložkou Věrou Terzijskou probírala kosmetické úpravy a praktiky na omlazování pleti. A zmínila i módní výstřelek hollywoodských hereček: vpichování kmenových buněk získaných z předkožek korejských novorozenců.

Emma Smetana probírala předkožky. Zevrubně
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: Emma Smetana

Smetana hned na začátku zmínila, že již několik hollywoodských hvězd podstoupilo pleťovou omlazovací kůru za pomoci kmenových buněk získaných z předkožek korejských novorozenců. Na toto téma se bavila s estetickou dermatoložkou Věrou Terzijskou. „Já se vám moc omlouvám za určitou přímočarost, ale prostě se vás na úvod potřebuju zeptat, vy byste si penisovou masku, jak tomuto zákroku prý v Hollywoodu říkají, na obličej dát nechala?“ zeptala se dermatoložky. Ta uvedla, že ona rozhodně ne, protože má etické zábrany, a předpokládá, že ani nikdo v jejím okolí by něco takového nepodstoupil, ani její klientky.

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte letošní práci premiéra Andreje Babiše?

81%
3%
1%
5%
10%
hlasovalo: 18734 lidí
„Ta představa, že ty kmenové buňky získáme z předkožky novorozenců, je pro mě nepřekonatelná,“ řekla dermatoložka a dodala, že se podle ní neví, co v kmenových buňkách je a co si lidé vpravují do pleti. Praktiku by nepovažovala za 100% bezpečnou a svým klientům by ji nedoporučila. Nicméně, kmenové buňky používá i ona na své klinice, ale jedná se podle Terzijské vždy o vlastní kmenové buňky toho, kdo chce proceduru podstoupit.

Podle ní to v poslední době některé ženy přehánějí a začínají si být nepodobné. „Dneska ty ženy se přepichují a mají pocit, že jsou krásnější. Takže ony mají pocit, že čím budou mít větší pusu, tím budou zajímavější, nebo čím budou vyhlazenější, tím budou zajímavější,“ říká dermatoložka. Prý to dokonce svým klientkám rozmlouvá, ale nedají si říct.

Emma Smetana se jí také zeptala, jaký je poměr mezi ženskými a mužskými zákazníky. Podle dermatoložky je to asi tak 75 ku 25 ve prospěch žen. Terzijské klientela jsou dle jejích slov ženy, které jsou úspěšné, dbají o to, jak vypadají, a patří k té střední generaci. A v poslední dobře jich prý přibývá.

Znovu zopakovala, že se snaží procedury u klientek nepřehánět. „Měla jsem tam mladou krásnou holčinu, 21 let. Byla krásná, měla nádherný rty. A po mně žádala, abych jí je ještě znova ‚vypíchla‘, aby je měla ještě větší. A já jsem ji přesvědčila, že to vůbec nemá zapotřebí, že má krásný rty, a že když jí do toho budu něco aplikovat, ty rty už nebudou její, už budou úplně jinak vypadat. Nechala se přesvědčit, odešla a za hodinku volal její přítel a v podstatě mi do telefonu vynadal, že jsem neudělala ten výkon, který ta dívčina požadovala. Takže tady jsem opravdu ten svůj etický kodex nepřekročila,“ dala příklad dermatoložka.

„Takže když se tak na mě díváte, tak byste hned měla tendenci vylepšovat a omlazovat?“ zeptala se Smetana na názor na svou osobu. „Na vás ne, vy jste děsně krásná, vám bych to ještě rozmluvila,“ pochválila moderátorku Terzijská. Smetana poděkovala, ale otázka byla prý mířena hlavně na to, zda má dermatoložka profesionální deformaci, že když s někým mluví, tak už si představuje, co by se s ním čí s ní dalo dělat. Tuto deformaci pak Terzijská potvrdila, ale prý si nejdřív s klientkami pohovoří, jakou mají představu ony.

Celý rozhovor ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …