Erik Tabery označil Okamuru za šmejda

10.10.2017 10:17

Šéfredaktor Respektu Erik Tabery se ve svém sloupku obul do lídra SPD Tomia Okamury. Podle jeho slov je Okamura stejný jako nechvalně proslavení šmejdi, kteří obelhávají staré lidi, aby je donutili koupit nádobí, které nepotřebují.

Erik Tabery označil Okamuru za šmejda
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Úvodem Tabery popisuje krádež a skandál století, jak nazývá skutečnost, že Tomio Okamura vytuneloval stranickou kasu. „Co pro nás za čtyři roky ve Sněmovně udělal? Vůbec nic, jenom čerpal peníze z našich daní. Prosazuje nulovou toleranci migrace. Japonec nám chce diktovat, jak máme žít? Řekněme konec jeho diktátu. Pokud chcete změnu, pokud chcete, aby naše vlast zůstala naše a věrná odkazu našich předků, kteří ji vykoupili svou krví, pomozte nám ji zachovat,“ uvedl ostře Tabery, jak by mohl vypadat dopis Okamury Okamurovi, kdyby chtěl být konzistentní.

Původní text ZDE

Tomio Okamura podle Taberyho slov žije svůj sen. „Narodil se v daleké zemi, jeho nová vlast mu poskytla příležitost vybudovat prosperující firmu a vstoupit do politiky. Když vypráví o svém životě, často zmiňuje, že bojoval s předsudky svého okolí, protože se prostě lišil. Z toho plyne jediné, uspěl díky lidem, kteří mu dali příležitost, protože druhé nehodnotili podle původu, ale podle schopností. Tohoto životního poselství by se měl Tomio Okamura držet,“ zmínil Tabery se slovy, že ze stejného důvodu bychom měli jeho politiku, která nepřináší vůbec nic pozitivního, kategoricky odmítnout. 

Okamuru pak přirovnává ke šmejdům nutícím staré lidi koupit nádobí. „Stále křičí, slova sází rychlostí kulometu a přehlušuje jakékoli kritické myšlení. Děsí lidi, že jim chtějí ublížit cizinci, politici, novináři, intelektuálové, profesoři... prostě každý, kdo se zrovna hodí či kdo utrousil o Tomiovi kritické slovo. Obchodní strategie se vyplácí u hrnců i politiků,“ poznamenal Tabery.

Závěrem se pak pozastavil i nad slovy místostarosty Brna-Bohunic Milana Hrdličky (ČSSD) ohledně uprchlíků přirovnávaných ke slimákům či nad slovy poslance za ANO Zdeňka Soukupa ohledně spuštění „železné opony“. „Na podobných názorech není znepokojující, že existují, tak to bude vždycky, ale že jsou tak málo slyšet oponentní hlasy,“ uzavřel Tabery.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…