Eugen Korda napsal zle o Andreji Babišovi

18.09.2017 12:24

Novinář Eugen Korda na serveru Forum24.cz odpověděl na otázku, o čem rozhoduje česká společnost v parlamentních volbách 2017. Podle jeho slov volby v tomto roce rozhodnou o životě voličů. „Do jejich domovů se nenápadně vkrádá zlo,“ uvedl.

Eugen Korda napsal zle o Andreji Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební zákon, ilustrační foto

Korda si podle svých slov neumí vysvětlit, jak je možné, že velká část populace nevidí, nechce či není schopna vidět zlo, které se pomalu a nenápadně vkrádá do jejich domovů. "A když pak čtu, jak se toto sebevražedné chování velkých skupin obyvatel snaží nějak racionálně vysvětlit sociologové, tak si připadám ještě hloupější a hlavně bezmocnější," dodal Korda.

"Proboha, to opravdu nevidíte, co jsou zač lidé, kteří se tváří jako vaši přátelé, spasitelé a ochránci vašich pohodlných, konzumních životů?" zeptal se následně a poukázal na situaci na Slovensku, kde podle něj premiér Robert Fico zavedl perfektně fungující korupční systém. "Ovládl soudy, policii, státní zastupitelství i Ústavní soud. Když jeho lidé spáchají nějaký trestný čin, policie se nějakou dobu tváří, že skutek vyšetřuje a po nějaké době sdělí, že se skutek nestal tak, jak se ve skutečnosti stal, ale že se stal v podstatě jinak, takže to není trestný čin," řekl jasně Korda.

Podle jeho slov mají také zničené zdravotnictví či školství. "Zaplaťpánbůh za to, že jste dobří sousedé a dáváte našim dětem šanci dobře se vzdělávat. To vám nikdy nezapomeneme," řekl jasně. A přidal Čechům varování.

"Vaši zemi do podobného marasmu se chystá zavléci muž, kterému velká část českých voličů projevuje sympatie. V blížících se volbách pravděpodobně dostane tolik hlasů, že bude moci zrealizovat to, co se podařilo jeho kamarádovi Robertu Ficovi. To byste chtěli?" zeptal se a poukázal na krádeže, podvody, lež, přetvářky a neovladatelnou chuť vládnout. "Chuť nakonec doslova ovládnout váš stát – tedy i vaše životy. Je to opravdu velice nebezpečný muž. Jeho komunisticko-eestébácká minulost by měla být pro všechny slušné lidi vážným varováním před ďábelským pokušením vhodit do volební urny lístek se jménem jeho strany," uzavřel jasně Korda. Ač z komentáře jasně vyplývá, o koho jde, jméno konkrétního politika, před kterým varuje, z úst Kordy nepadlo. 

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…