Europoslanec ODS se rozběhl napříč zemí. A toto zjistil mezi lidmi

15.08.2013 17:31

Občanská demokratická strana se nachází v nejhlubší krizi za dobu své existence. Na otázku, co by měla podniknout pro své restartování, jsme se exkluzivně pro ParlamentníListy.cz zeptali europoslance za tuto stranu Edvarda Kožušníka.

Europoslanec ODS se rozběhl napříč zemí. A toto zjistil mezi lidmi
Foto: ods.cz
Popisek: Europoslanec Edvard Kožušník

„Po odchodu Petra Nečase z vedení ODS se vyskytlo několik návrhů, že by třeba kongres Občanské demokratické strany měl být až po volbách a nový předseda se volil až po nich," říká Edvard Kožušník.

Edvard Kožušník

  • ODS
  • Svět není ani černý ani bílý
  • mimo zastupitelskou funkci

„Absolvuji nyní běh napříč celou Českou republikou a myslím si, že i ten běh mi ukazuje, že první krok, který ODS dnes musí učinit, je bezpodmínečné svolání volebního kongresu, na němž by byl zvolen nový představitel Občansko demokratické strany, který bude mít šanci navrátit straně ztracenou důvěru,“ pokračuje.

„Je to názor nejen můj osobní, ale tak jak jsme se bavili, mnoha členů ODS v oblastech, jimiž jsem probíhal. V podstatě mezi nimi nezazněl názor, že by se měl kongres odkládat až na období po volbách," zdůrazňuje Edvard Kožušník.

reklama

autor: Bohumil Brejžek

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…