Europoslanec TOP 09 křičel kvůli Putinovi a Zemanovi

18.03.2015 6:46

Europoslanec za TOP 09 Luděk Niedermayer pozvedl varovný hlas, v němž upozorňoval na počínání prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Jestliže prý prezident přímo na kameru přiznal, že byl v souvislosti s anexí Krymu připraven použít i jaderné zbraně, měli bychom si podle europoslance uvědomit, že tyto zbraně dopadnou i na nás. Jeho názor zaznamenal volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček a sdělil ho uživatelům Facebooku.

Europoslanec TOP 09 křičel kvůli Putinovi a Zemanovi
Foto: hns
Popisek: Luděk Niedermayer v půlnočním rozhovoru

Niedermayer uznává velikost oběti Rudé armády a sovětských občanů za druhé světové války, ale upozorňuje, že muž jenž hodlá navazovat na sovětské dědictví, neboť rozpad SSSR považuje za největší tragédii 20. století, je podle vlastních slov schopen využít i jaderné zbraně. Zbraně, které míří i na nás. Právě to by si prý měl uvědomit i prezident Miloš Zeman, než stane na tribuně vedle Vladimira Putina.

Nijak zvlášť oslnivě prý nepůsobí ani ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD), který prý ohledně Ruska někdy mlží. Na druhé straně Niedermayer uznává, že alespoň nenapadá Západ, k němuž patříme, jak to činí čeští komunisté.

"Doufám, že si co nejvíce občanů rychle uvědomí, na které straně jsme a co nám hrozí... Zavírat před situací oči by byla chyba... Situaci musíme čelit a nenechat se ochromit obavami a strachem - politická i ekonomická síla Západu, do kterého, jak věřím, patříme, je nesouměřitelně vyšší než možnosti Ruska.... Jen musíme stát při sobě.... V Polsku či Pobaltí se to daří lépe než u nás. Vážím si i jasné pozice v minulosti někdy trochu oportunistických Britů," ocenil pozici ostrovního státu europoslanec.

Česká vláda se s ohledem na prezidenta v nastalé krizi nechová nejhůř, ale možná je to i proto, že hlava státu nastavila laťku velmi nízko.

Co napsal Jaroslav Poláček na Facebook:

Luděk Niedermayer dneska křičel. Ne na mě, ale na všechny: "Pokud president Putin hovoří o mobilizaci jaderných zbraní, je nejvyšší čas si uvědomit, že je míří NA NÁS!
V této situaci, i přes hrdinství sovětských vojsk ve 2. světové válce a jejich roli při osvobození naší země, je cesta presidenta Zemana do Moskvy, které se nehodlá vzdát, zcela NEPATŘIČNÁ.
Stejně nevhodně znělo MLŽENÍ ministra zahraničí dnes ráno na Radiožurnálu ohledně informací českých diplomatů o hrubém porušování lidských práv na Krymu.
I když i to bylo stále lepší, než výroky českých komunistů o řinčení zbraní ze strany ZÁPADU.
Doufám, že si co nejvíce občanů rychle uvědomí, na které straně jsme a co nám hrozí... Zavírat na situací oči by byla chyba... Situaci musíme čelit a nenechat se ochromit obavami a strachem - politická i ekonomická síla západu, do kterého jak věřím patříme, je nesouměřitelně vyšší než možnosti Ruska.... Jen musíme stát při sobě....
V Polsku či Pobaltí se to daří lépe, než u nás. Vážím si i jasné pozice v minulosti někdy trochu oportunistických Britů.
Naše vláda se zatím nechová v této politické krizi nejhůře v Evropě (na rozdíl od pana presidenta), ale je to dílem i tím, že laťka stojí velmi nízko.."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…