Eva Holubová: Děti, choďte k volbám. Pravda a láska zvítězí

10.02.2019 20:50

Herečka Eva Holubová byla hostem pořadu serveru Seznam Zprávy V centru. A samozřejmě přišla řeč i na politiku.

Eva Holubová: Děti, choďte k volbám. Pravda a láska zvítězí
Foto: TOP 09
Popisek: Eva Holubová v klipu TOP 09

„Politika není sprosté slovo. Lidé by se o ni měli zajímat a mluvit o tom. Já bych se na to ráda vykašlala, znám spoustu lepších témat, ale co mám dělat, když podle zákonů těch politiků budu žít?“ zeptala se Holubová, podle níž by se mělo hojně mluvit o ekologii i charitě. „Jinou planetu nemáme,“ sdělila kvůli ekologii Holubová. „Musíme apelovat na politiky, proč s tím něco nedělají,“ dodala.

„Už jsem to zažila, když jsme nesměli ven, když jsem nesměli číst, co jsme chtěli, a byla bych hrozně nerada, kdyby se to i v menší míře vracelo,“ zmínila ještě k politice.

Video najdete ZDE.

Holubová hovořila také o Instagramu, kde sdílí myšlenky s lidmi. „Vůbec jsem nevěděla, že něco takového může být... Na Instagram jsem šla kvůli naší Karolíně, která je fotografka, tak mně pomohla se tam přihlásit, a pak najednou jsem zjistila, že se tam dá psát... Jsem šťastná, že ho mám,“ podotkla. V té souvislosti se rozhovořila o Brexitu a o tom, jak sociální sítě ovlivnily podprahově, že si Britové zvolili odchod z Evropské unie. Holubová pak rovněž mluvila o tom, že ona sama si neumí představit, že by žila v zahraničí. Především poukázala na jazykovou bariéru. 

„Je to zbraň, ale také úžasná možnost komunikace,“ sdělila dále k sociálním sítím Holubová a následně také vyzvala „děti“, aby chodily k volbám. Sociální sítě jsou pak podle jejích slov také dobré kvůli charitě. A co je podle Holubové nejlepší a nejhorší na mladé generaci? „To samé, co je nejlepší a nejhorší na staré generaci,“ podotkla.

Závěrem Holubová také vzpomněla na exprezidenta Václava Havla. „Kladný hrdina je někde mezi námi. Havel taky nespadl z nebe, ale prostě se vyprofiloval. Pravda a láska vítězí,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…