Evropa je naše moře, hlásí Piráti a zahajují kampaň

05.04.2014 16:23

Piráti dnes představili první část své kampaně pro květnové volby do Evropského parlamentu. Jedničkou kandidátky je předseda České pirátské strany Ivan Bartoš. Strana o tom informovala v rubrice Politici voličům na serveru ParlamentníListy.cz.

Evropa je naše moře, hlásí Piráti a zahajují kampaň
Foto: pirati.cz
Popisek: Ivan Bartoš, NEPOUZIVAT

Čeští piráti budou do europarlamentu kandidovat spolu s dalšími 23 pirátskými stranami a se společným evropským pirátským programem.

Za Piráty kandiduje celkem 27 kandidátů, kteří byli vybráni ve stranických dvoukolových volbách. Jsou mezi nimi i čtyři nestraníci, jeden člen Piratenpartei Deutschland a člen politického hnutí Zelení Tomáš Tožička.

Tiskové prohlášení Pirátské strany ZDE.

Volební program českých Pirátů vychází ze společného evropského programu, který klade důraz na typická témata mezinárodního pirátského hnutí, jako je svoboda, právo na soukromí, reforma copyrightu či zabránění špehování občanů.

Celou tiskovou zprávu České pirátské strany si můžete přečíst zde: http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Pirati-zahajili-volebni-kampan-s-heslem-Evropa-je-nase-more-314238

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…