Evropa se zhroutí. Ozbrojte se, vyzval občany generál

04.01.2016 7:25

„Společnost v západní Evropě je na pokraji chaotického násilí způsobeného narušením hospodářství, masovou imigrací a terorismem,“ varoval švýcarský generál André Blattmann občany Švýcarska s tím, že je podle něho starý kontinent na pokraji občanské války.

Evropa se zhroutí. Ozbrojte se, vyzval občany generál
Foto: Archiv
Popisek: Mapa Evropy

Anketa

Umíte střílet ze střelné zbraně?

74%
hlasovalo: 12001 lidí

Blattmann totiž podle serveru thetruthaboutguns.com varoval, že je podle něj západní společnost nebezpečně blízko zhroucení. Zároveň prý hlava švýcarských ozbrojených sil poradila svému lidu, aby se každý, kdo není součástí švýcarské armády a ani jejích záložních řad, pro jistotu vyzbrojil.

„Hrozba teroru roste, po celém světě se bojuje za pomoci hybridní války (válka vedená tradičním i netradičním způsobem, pozn. red.); hospodářský výhled je ponurý a výsledky migrační krize a vysídlených osob dosáhly nepředvídaných rozměrů,“ uvedl podle serveru generálporučík Blattmann, podle něhož nelze vyloučit sociální nepokoje a agresivní podle něj bude i dialog kolem migrační krize.

Celý text ZDE

Podle Blattmanna je dále situace v tomto ohledu stále horší a horší, a proto radí, vzhledem ke dvěma světovým válkám z minulého století, aby se Švýcaři raději vyzbrojili.

Blattmannova slova jsou nyní různými servery srovnávána s výrokem Chrise Parryho z roku 2006, který na podobné téma prohlásil, že imigrace společně s islámem může způsobit civilizační kolaps na stejné úrovni, jako byl kdysi pád římské říše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…