Exhejtman a exposlanec z ODS skončil na úřadu práce

27.11.2013 7:08

Bývalí poslanci museli po odchodu ze sněmovny řešit otázku, co dál. Někteří se vrátili ke svým profesím, jiní založili firmy. Dnešní MF Dnes píše například o Kristýně Kočí, která si založila PR agenturu, nebo o Jiřím Šulcovi (ODS), který po dvaceti letech v politice zamířil na úřad práce.

Exhejtman a exposlanec z ODS skončil na úřadu práce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nezařazená poslankyně Kristýna Kočí

Bývalý poslanec ODS a lékař Boris Šťastný byl ještě ve sněmovně znám svým bojem proti kouření. Nyní ho živí obezita. MF Dnes uvádí, že pracuje na klinice svého jednaosmdesátiletého otce. „Léčím obezitu unikátním způsobem. Mnoho mých kolegů ze sněmovny u mě zhublo k nepoznání,“ pochlubil se Šťastný.

Podle deníku MF Dnes se jako nejčilejší ukázali členové Věcí veřejných. Založili firmy a využívají prý zkušenosti z politiky. Mezi nimi je i Kristýna Kočí, která má nyní svou PR agenturu.

Deník jízlivě poznamenává, že se nechala nahrát při „kapučínku“ a vůbec prý neprojevila mnoho důvtipu v oboru public ralations. Přesto se pustila do podnikání a založila 2K Communication a radí jiným. „Musím to tedy zaklepat, ale fakt se nám daří a baví mě to,“ tvrdí Kočí.

Bývalý poslanec a hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc po dvaceti letech v politických funkcích prý míří na pracovní úřad. „Jsem na úřadu práce. Do třiceti dnů po skončení zaměstnání se tam musíte přihlásit,“ potvrdil MF Dnes Šulc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…