Exministr Drobil se vrací ke své hlášce: Já jsem také s*áč

19.11.2013 15:53

Bývalý místopředseda ODS a exministr životního prostředí Pavel Drobil na svém facebookovém profilu nedávno velmi ostře zhodnotil vyloučení Jany Nagyové-Nečasové z ODS. Doslova tehdy napsal: „My jsme fakt banda sráčů.“ Glosa vzbudila takový ohlas, že považoval za nutné se k ní ještě jednou vrátit.

Exministr Drobil se vrací ke své hlášce: Já jsem také s*áč
Foto: ods.cz
Popisek: Bývalý poslanec za ODS a místopředseda strany Pavel Drobil

Některá média si prý tuto stručnou poznámku vyložila po svém a v takto dezinterpretované podobě si začala žít svým životem, takže její autor považoval za nutné zdůraznit: „V reakci jsem použil slovo "MY", takže jsem jej vztáhl i na sebe! Jsem člen ODS, a co strana činí, činím i já, ať se mi to líbí nebo ne,“ zdůrazňuje exposlanec.

A aby nebylo sporu, vyjasnil ještě, proč všechny své spolustraníky včetně sebe samého označil takto expresivně. Podle něj jen slabí kopou do momentálně ještě slabších, jako to nyní učinila ODS prostřednictvím svého základního sdružení na pražském Zličíně.

V úterý pak ocenil Oblastní radu ODS v Ostravě (kde je sám organizován). Rada podle něj kromě toho, že podpořila na předsedu strany Petra Fialu, dokázala rovněž překvapit tím, že se vzepřela mediálnímu hlavnímu proudu. „Sděluje, že ti 'staří' a tudíž nutně 'nečistí' členové vedení ODS, kteří se neštítili vnitrostranické práce, nutně nemusí rituálně spáchat sepuku,“ oceňuje Drobil. Ostravští občanští demokraté si podle něj ještě zachovali zbytky ódéesácké hrdosti a rozumu.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…