Expolitik přeje manželům Babišovým osud Hitlera a Evy Braunové. Zato Čížková z Blesku...

31.07.2017 9:28

Exposlanec za ODS Daniel Petruška zveřejnil na svém facebookovém profilu poměrně ostrý komentář k fotografii exministra financí Andreje Babiše (ANO) s novomanželkou Monikou. O sobotní svatbě šéfa hnutí informoval i deník Blesk.

Expolitik přeje manželům Babišovým osud Hitlera a Evy Braunové. Zato Čížková z Blesku...
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

„Co vyčíst z této fotky? Z výrazů novomanželů je zřejmé, jak dopadlo vyjednávání o předmanželské smlouvě. Také je zřejmé, co vzkazuje ženich nám všem: ‚Ojebal jsem svoji starou, ojebu i vás!‘“ Poznamenal Petruška k následujícímu snímku.

„Přál bych si a hlavně nám všem, aby to novomanželské štěstíčko Andrejovi a Moničce vydrželo stejně dlouho, jako Adolfovi a Evičce. Bohužel, už teď je jasné, že trochu přesluhují,“ řekl ostře závěrem.

Deník Blesk pak mimo jiné informuje o tom, že manželé nemají předmanželskou smlouvu. „Nejsem zlatokopka, která už nic nemá,“ okomentovala Monika Babišova slova, která krátce po obřadu řekl její mažel, a to že jej zákon o střetu zájmů lex Babiš připravil o majetek. 

Své pak řekla také přední česká módní kritička Františka Čížková, která ohodnotila šaty nevěsty. „Dala za jedna,“ píše Blesk. A to přesto, že ji v jednu chvíli ruplo ramínko od šatů. „Tady je totiž takový háček, abych se lépe oblékla do šatů. Ale ten to nevydržel. A ty šaty nejsou na velký pohyb,“ uvedla Monika s tím, že jí následně ihned vypomohla švadlena. 

Celý příspěvek Daniela Petrušky:

Co vyčíst z této fotky? Z výrazů novomanželů je zřejmé, jak dopadlo vyjednávání o předmanželské smlouvě. Také je zřejmé, co vzkazuje ženich nám všem: "Ojebal jsem svoji starou, ojebu i vás!" Co říci závěrem... Přál bych si a hlavně nám všem, aby to novomanželské štěstíčko Andrejovi a Moničce vydrželo stejně dlouho, jako Adolfovi a Evičce. Bohužel, už teď je jasné, že trochu přesluhují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…