Exposlanec VV koupil na tržnici japonský klobouk. Prý pro Bártu a Okamuru

03.09.2013 15:47

Bývalý poslanec VV Otto Chaloupka pojal možné spojení VV a Úsvitu Tomia Okamury s humorem. Na svůj Facebook totiž během úterního odpoledne pověsil fotografii z tržnice. Spolu s ním se k recesi přidal také dnes už někdejší místopředseda VV Michal Babák.

Exposlanec VV koupil na tržnici japonský klobouk. Prý pro Bártu a Okamuru
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

"Nic japonského jsem narychlo nesehnal, ale tento asijský klobouk bych rád předal Vítkovi Bártovi, snad to Tomio Okamura ocení," uvedl na svém Facebooku Chaloupka. Reagoval tak na mediální přestřelku, která se strhla po pondělním usnesení Grémia VV. To odsouhlasilo spolupráci s hnutím Úsvit Tomia Okamury.

Právě poté na své posty rezignovalo hned několik poslanců někdejší vládní strany. Jeden z nich, Michal Babák, pro PL uvedl: "Zvítězila vize silného předsedy, který dokázal přesvědčit o správnosti jiného řešení a já to plně respektuji. Na druhé straně to považuji za velmi závažné rozhodnutí a já za něj z pozice vedení strany nemohu a nechci nést odpovědnost."

Předseda VV Vít Bárta na svém webu pro změnu informoval: "Vít Bárta stranu nerozložil, protože většina regionů stojí za mnou. Z 19 členů grémia se 12 vyslovilo pro vyslání představitelů VV na kandidátky hnutí Úsvit Tomia Okamury."

reklama

autor: tan

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …