Exposlanec se u soudu dočkal nemilého překvapení. Svědek prý lhal a byl pod vlivem

30.01.2014 15:25

Exposlanec Věcí veřejných Michal Babák ve čtvrtek opět stanul před soudem, a to ve věci incidentu, během něhož se popral s bývalým boxerem Jaroslavem Hášou. Dočkal se však nemilého překvapení, informují Prvnízprávy.cz.

Exposlanec se u soudu dočkal nemilého překvapení. Svědek prý lhal a byl pod vlivem
Foto: MB
Popisek: Poslanec Michal Babák

Jako svědek totiž vypovídal David Gröger, který prohlásil, že rvačku vyvolal tehdejší poslanec Babák. „Dnešní výpověď pana Grögera mě velmi překvapila. Zároveň mě ale překvapila i skutečnost, že u soudu proti mně vypovídal člověk, který působil dojmem, jako by byl pod vlivem nějaké látky, čehož si všimli v soudní síni i další lidé. Podle mých informací má problémy s drogami. Zásadně popírám, že bych incident v baru vyprovokoval a že jsem měl podle tohoto svědka pana Hášu první napadnout pěstí zezadu do hlavy,“ brání se Babák.

Pochybná pověst svědka i boxera

Podle svých slov má informace o tom, že svědek má dlouhodobé problémy s drogami. „Překvapuje mě, že i přes zjevnou nesolidnost svědka i této výpovědi část médií nebere moji verzi. Chystám se proto podat žalobu na křivou výpověď. Pan Háša je bývalý boxer, v současné době je v podmínce a podle Nejvyššího soudu ČR se už v minulosti dopustil pěti podobných incidentů. Proto se už spojuji i s lidmi, kteří byli poškozeni v jeho předchozích incidentech,“ uvedl exposlanec pro Prvnízprávy.cz.

A dodal, že i on má problémy s narkotiky a že se pohybuje v pražském podsvětí. „Pravděpodobně je napojen na nějakou skupinu. Byl jsem totiž několikrát kontaktován jistými lidmi, abych u soudu změnil výpověď, a zároveň jsem přesvědčen o tom, že by si tento člověk nemohl dovolit být u soudu zastupován Tomášem Sokolem," doplnil Michal Babák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…