Expremiér Paroubek promluvil k posledním odposlechům Nečase a Nagyové

19.05.2015 22:29

Jiří Paroubek se na svém blogu nesouhlasně vyjádřil ke kauze zveřejňování odposlechů. Jedná se podle něj o soukromou záležitost, která rozhodně nepatří na přední stránky bulvárních plátků a propírané odposlechy nemají nic společného s kriminální činností.

Expremiér Paroubek promluvil k posledním odposlechům Nečase a Nagyové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nečasová je vedena do soudní síně

Paroubek na svém blogu napsal, že nerozumí důvodům, proč odposlechy plní noviny, když se jedná o intimní záležitost. Zároveň poukazuje na fakta, kdy Jana Nečasová, dříve Nagyová, byla jediná, která spadla do sítě policie. Ta však nikomu nic nedokázala a žádnou korupci také neodhalila.

Ač Paroubek bral Nečase jako politického konkurenta a vždy s ním tak jednal, je podle něj celá tato kauza odporná a naprosto nevhodná.

Obdobně se na svém facebookovém profilu vyjádřil i poslanec za ČSSD Jan Chvojka, který se vůči zveřejňování odposlechů ohradil s tím, že se jedná o urážlivé a zbytečné praktiky, které o reálné vině Jany Nečasové, dříve Nagyové, vůbec nic nevypovídají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…