FOTKA, na které se muž podobný ministru Chovancovi dívá nahé dívce přímo do... No, do očí ne. A je z toho politická aféra

05.10.2015 14:31

Ministr vnitra Milan Chovanec chce podat trestní oznámení. Na koho konkrétně je těžké říct. A kvůli čemu bylo také dost nejasné. Nelíbí se mu totiž kompromitující fotomontáž namířená proti jednomu politikovi. Ale nikdo ji neviděl. Až doteď. Informuje Aktuálně.cz

FOTKA, na které se muž podobný ministru Chovancovi dívá nahé dívce přímo do... No, do očí ne. A je z toho politická aféra
Foto: twitter.com
Popisek: Fotomontáž z twitteru Milana Chovance

Podle Milana Chovance chystal mediální dům ve spojení s politiky kompromitující fotomontáž na konkurenci, jak uvedl Chovanec na sociálních sítích. „Pracovníci mediálního domu se zájmy v politice si měli v zahraničí zadat výrobu kompro fotomontáže konkurenčního politika. Nevěříte? Ale ANO...,“ uvedl na svém Twitteru Chovanec.

Podle jeho zprávy lze odtušit, že za údajnou fotomontáží stojí hnutí ANO a tudíž by oním mediálním domem mělo být vydavatelství MAFRA, které spadá pod Babišův Agrofert. Chovanec však bližší informace nepodal.

O údajné fotomontáži však nic neví ani samotná vláda. Nikdo o ní nemluvil a nikdo ji neviděl, jelikož sám Chovanec se o ní s nikým nebavil.

Nově se k celé fotomontáži vyjádřilo přímo vydavatelství MAFRA. „Do redakce Expresu.cz přišla fotografie, na které je pan Milan Chovanec, ministr vnitra, a nahá dívka. Podle standardních novinářských pravidel dva redaktoři Expresu.cz se obratem 1.10. objednali k panu ministrovi a dnes ráno fotografii vzali a navštívili jej v kanceláři na MV ČR, aby se k dané fotografii vyjádřil, zda jde o montáž či o ní něco ví,“ uvedla mluvčí mediálního domu Silvie Škábová.

Celý text zde

Chovanec se podle jejích slov vyjádřil, že ví, o co jde, a že se jej někdo snaží očernit, přičemž již informoval bezpečnostní složky. Ministr vnitra zároveň již fotomontáž zveřejnil na svém Twitteru. „V létě jsem obdržel info, že pracovníci jistého vydavatelství chtějí zadat moji fotomontáž z plzeň. klubu. Prý, abych se rozpovídal...“ napsal Chovanec.

K situaci se také vyjádřil ministr financí Andrej Babiš, který potvrdil, že ho Chovanec kontaktoval. „Ano, pan ministr mi psal před chvílí, že podal trestní oznámení, tak policie to určitě vyšetří,“ sdělil Babiš, o fotomontáži však nic neřekl.

Nejedná se však o první Chovancovo trestní oznámení. Již předtím tak reagoval na kauzu kolem České pošty, „kdy podle podnikatele Lukáše Čadka mu dnes už bývalý člen sociální demokracie Kamil Choc nabízel urovnání sporu se státní firmou“. Čadek měl údajně zaplatit několik milionů jak Chovancovi, tak do stranické pokladny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…