FOTO Babiš odjel beze slova z Lán. Před novináři tedy promluvilo dítě a protibabišovský aktivista

17.06.2018 16:04

Předseda ANO a premiér Andrej Babiš již opustil lánský zámek. Zde se sešel s prezidentem Milošem Zemanem a předal mu seznam ministrů. Novináři se však žádného jeho komentáře před branami lánského zámku nedočkali. Místo něj však promluvil k novinářům spolek Milion chvilek pro demokracii, jenž na prostranství proti Babišovi protestoval.

FOTO Babiš odjel beze slova z Lán. Před novináři tedy promluvilo dítě a protibabišovský aktivista
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Andrej Babiš během tiskové konference.

„Za náš spolek jsme sem přišli proto, abychom předali Andreji Babišovi hodnotné dary – mísu koblih a také petici Za slušného premiéra. K dnešnímu dni ji podepsaly statisíce signatářů. Je ve formě účtenky, jak to má rád. Nemohli jsme tam dát jména všech signatářů, neb by to bylo kilometry dlouhé,“ řekl za spolek Mikuláš Minář. Svá slova pronesl poté, co jej uvedl jeden z jeho kolegů velmi mladistvého vzhledu. 

  • Původní text ZDE

„Je pro nás nepřijatelné, že naším premiérem je člověk, který je trestně stíhaný, ovládá státní aparát, budeme mít kvůli němu vládu závislou na komunistech,“ sdělil dále Minář. 

Milion chvilek pro demokracii vystoupil na improvizované tiskové konferenci poté, co premiér Andrej Babiš ihned po setkání s prezidentem Milošem Zemanem z lánského zámku odjel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…