FOTO Dovolená Tomia Okamury a jeho přítelkyně. Tohle ještě žádný politik neukázal

31.07.2013 11:15

Senátor Tomio Okamura si užívá pohádkovou dovolenou. Za cílovou destinaci si nevybral lecjaké obyčejné místo. Se svou přítelkyní Monikou vyrazil na ostrovní ráj Maledivy. Zatímco jeho kolega ze Senátu Zdeněk Škromach (ČSSD) své příznivce zdraví z gumového bazénku na zahradě, Okamura dává na odiv fotky z potápění nebo jízdy na skútru.

FOTO Dovolená Tomia Okamury a jeho přítelkyně. Tohle ještě žádný politik neukázal
Foto: facebook.com
Popisek: Tomio Okamura na vodním skútru

Každý si ideální dovolenou představuje jinak. Například senátor Zdeněk Škromach v letních měsících často zdraví své příznivce z fotografií, kde si prázdninové pohody užívá na zahradě a osvěžuje se koupelí v gumovém bazénku skromných rozměrů.

To tu ještě nebylo

To jeho kolega senátor Tomio Okamura, zakladatel hnutí Úsvit přímé demokracie, pojal letošní dovolenou velkolepě. S přítelkyní Monikou si dopřáli celých 14 dní na exotickém ostrově Maledivy. Svým fanouškům na Facebooku nechává alespoň nahlédnout do soukromí a zveřejňuje fotky, jaké doposud žádný jiný politik neukázal.

Na první fotce si dvojice viditelně užívá jízdu na skútru po průzračně čistém moři. Tomu odpovídá i senátorův popis snímku: "Tak nám s Monikou začíná druhý týden na Maledivách a jsem opravdu rád, že mě přesvědčila, abych si konečně vzal v práci volno. Jízda vodním skútrem po Indickém oceánu byla skvělý zážitek. A zítra nás čeká opět potápění."

A ani o snímky ze zmiňovaného potápění Okamura své fanoušky neochudil. Pod vodní hladinou a v kompletní potápěčské výbavě sice není senátor k poznání, zato z gesta jeho ruky se dá vyčíst, že tato aktivita nemá nejmenší chybu. "Dnes se nám s Monikou potápění zase vydařilo, musím uznat, že podmořský život na Maledivách je úžasný," potvrzuje v komentáři k fotce.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…