FOTO Jaromíra Jágra s Andrejem Babišem letí internetem. Hvězda bulváru připsala sprosté doporučení

20.06.2016 8:22

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš se včera sešel se slavným hokejistou Jaromírem Jágrem. Babiš o tom informoval na svém twitterovém účtu. Vzpomněl si při té příležitosti na politický diskusní pořad Otázky Václava Moravce, jehož hostem byl ještě před tím, než se s Jágrem sešel.

FOTO Jaromíra Jágra s Andrejem Babišem letí internetem. Hvězda bulváru připsala sprosté doporučení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Po podrazech u Moravce jsem si v klidu popovídal s @68Jagr,“ napsal Babiš na sociální síti. Podotkl k tomu, že se s Jágrem znají 20 let. Jenže zatímco Jágr podle Babiše vypadá skvěle, on sám prý v politice sešel.

Babiš s Jágrem také spolupracoval. Slavný hokejista účinkoval v reklamě na Vodňanské kuře, která byla vysílána v předvolebním období a která byla částí veřejnosti považována za předvolební klip, protože v této reklamě účinkoval i sám Babiš.

Vy v tom někdy plavete

Babišův příspěvek kromě jiných okomentoval také komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk. „Fakt je, že zatímco Jágr v tom umí bruslit, Vy v tom někdy docela plavete :),“ napsal.

Komentář napsal také podnikatel a profesionální celebrita Josef Kokta. „Andreji, vyserte se na všechny ty blby (nemyslím Jardu). Nemáte to zapotřebí. Odjeďte do Cannes a tam pohoda...,“ vzkázal Babišovi.

Kokta podnikal ve venkovní reklamě

Kokta je osobnost často propíraná bulvárními médii. Zaujal především svým vztahem s herečkou Gabrielou Partyšovou. A také tím, že jeho partnerkou se později stala mladičká modelka Ornella Štiková.

Kokta vlastnil reklamní agenturu Quo, která v Česku i na Slovensku vlastnila billboardy podél hlavních silnic a dálnic. Se svými společníky ovládal 23 procent venkovní reklamy na území bývalého Československa.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…