FOTO Konvičko, cos to zas provedl? Docent dělal vylomeniny u vrat Angely Merkelové v Berlíně

15.03.2017 10:00

Protiislamista Martin Konvička dnes na plot u hlavního vchodu německého kancléřství v Berlíně připevnil teze webu 7Republika.cz. Fotografii zveřejnil na svém facebookovém profilu.

FOTO Konvičko, cos to zas provedl? Docent dělal vylomeniny u vrat Angely Merkelové v Berlíně
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

Konvička tak podle svých slov učinil po vzoru Martina Luthera, jenž v roce 1517 podle legendy přibil své teze na dveře kostele ve Wittenbergu. „Jde o vzkaz šílené kancléřce Angele Merkelové,“ uvedl Konvička. 

„První republika byla érou, kdy národy československé patřily mezi nejvyspělejší a nejbohatší. Druhá republika, zrozena z nejodpornější zrady, byla okleštěným bastardem, kdy naši ‚Spojenci‘ z nás učinili obětního beránka. V třetí republice se zlomený československý národ nechával táhnout ze západu na východ. Čtvrtá republika byla republikou apatie, úpadku, strachu a mrzačení naší páteře. Pátá republika, plná nadějí, se nakonec ukázala být jen republikou určenou ke zničení československého národa. Šestá republika zardousila to málo, co zůstalo z našich úspěchů a svobod, a předala moc oligarchii a kleptokracii. Je povinností sedmé republiky poučit se z chyb minulosti a vytvořit ještě úspěšnější zem, než byla první republika,“ stojí na webových stránkách.

Zde jsou i vyjmenovány základní pilíře jako identita, přežití, svoboda, antiislám, hrdost a občanství. „Máme vizi a tou je společnost založená na modernizaci, efektivitě, rozvoji, inteligenci, technologii, občanství, kuráži, razantnosti, aktivitě, civilizovanosti, inovaci a energii,“ píše se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…